I helga har jeg og Kristoffer fått fikset litt på utsiden her.. Når vi snart skal drenere, så gidder vi ikke jobbe så mye med bedene, luke ugress osv.. For om kort tid vil dem bli gravd opp uansett.. MEN det var mye som måtte gjøres fordi. Kristoffer har jo vasket taket (som btw ble superbra!) med høytrykkspyler.. Og denne høytrykkspyleren kunne brukes til så mangt…

Den er jo helt rå!! Alt av ugress som kommer opp i grusen tok den. Mosen som var langs murkanten inn til hagen/bedene.. Denne har jeg stått å skrapet og sliti.. Men på denne måten var det gjort på 1,2,3 og ble jo helt mosefritt!..

Jeg fikk klippet ned buskene ved innkjørselen og litt andre busker vi har rundt på tomta vår. Fytti, hvor mye det gjør..

Martine koset seg masse ute. Hun har hjulpet til med sitt eget trillebord, egen gressklipper osv.. Sykkelen, huska, sklia, trampolina, dukkevognen osv har blitt flittig brukt. Hun storkoser seg ute. Og så deilig luft det er nå som høsten er her..:)

Matias derimot sov som en stein. Han har virkelig fått sansen for å sove ute i vognen. Når vi begynner å kle på han om dagen gliser han og ler som bare det. For han vet hva som venter han. Så er det bare å legge han i vognen og pakke han godt inn i poser og dyner og vips så er han i drømmeland.. Han har jo vært  noe våken også. Da har han fått sittet litt (støttet opp) i dypvognen og sett på. Dette elsker han!..

En kjenner på kroppen når en har vært masse ute.. En blir så mye mer trøttere i kroppen når kvelden kommer.. Nå skal jeg kose meg i armkroken til min kjære med film og fyr i peisen. Dette er kosen med denne årstiden..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “♥ Høytrykkspyler

  1. Herlig å være ute i frisk luft :) Og deilig for de minste å sove ute i frisk luft :) Kjempe fine bilder av barna :) Likte uttrykket til Matias på det sovebildet, han ser så fornøyd ut der han ligger i drømmeland :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *