I dag er det påskeaften, og Kristoffer skulle jobbe noen timer. Siden vi har vært hjemme fra morgen til kveld hver dag nå i noen dager ville Martine veldig gjerne ut å kjøre bil.. Så da gjorde vi det :)

Martine har observert at mamma går med tannpirker i munn, og skulle gjøre det samme i dag..

Vi kjørte innom butikken og fikk handlet inn litt av det som manglet her hjemme siden det skal være stengt noen dager nå. Og når vi først var på butikken ville jo så klart lille Martine ha is.. For er det noe denne jenta er glad i så er det is!

Søta!

Og det er kanskje ikke så rart, siden jeg går å knasker på is dagen lang.. Det er virkelig en av mine «must have» i graviditeten.. Og en skulle tru Kristoffer var gravid innimellom også, siden han mange ganger er mer ivrig enn meg når det kommer til isspising her i heimen.

Besøk på jobben til pappa

Vi kjøpte også med is til pappaen, og dro innom jobben hans med dem. Martine ble litt skuffet siden «beste» ikke var der. Han hadde nemlig fri idag! Men det var veldig stas å besøke pappa, og ikke minst få gi han is.. namnam..

Mamma og Martine på isbesøk hos pappa

Ei jente som er veldig glad i is..

Hagearbeidet har i dag fortsatt og tujaen har begynt å komme ned i jorden. 110 tujaer er nå nede i jorden, mens 59 skal ned de neste dagene. Grunnen til at dette har tatt så tid er fordi vi samtidig har gjort MASSE. Flyttet mye hit og dit i hagen. Dradd opp røtter, bygd opp bed, fjernet gammel hekk osv.. Men NÅ blir det kjempe bra! Og jeg gleder meg til å vise dere resultatet her på bloggen..:)

Martine nyter soldagene på benken på verandaen..
Del innlegget mitt

3 thoughts on “♥ IS ♥

  1. «Alle barns SOLeklare rett er MINST en is om dagen» Denne regelen har jeg levd etter i mange år. Selv om jeg kanskje ikke er barn lenger gjelder den stadig, bare at jeg må kjøpe isen selv…

    Så ut som en flott dag!

    I morgen skal jeg på jordbærhandel for å fylle opp etter de som døde i vinter. Lykke til videre med tujaene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *