Ja, nå er faktisk klokken 12.. I dag er det faktisk 6 juni, og det vil si at jeg har termin! Helt utrolig at denne dagen faktisk har kommet.. For det første hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare å gå gravid helt til denne dagen, mens nå ser det ut som jeg faktisk kan gå litt over. En ting er sikkert.. Selv med alle plager og savn etter lillegutt har jeg koset meg med disse ekstra 3 ukene jeg ikke fikk med Martine. Magen har vokst masse på disse 3 ukene, og alle bevegelsene og følelsene i magen har forandret seg masse..

Magebilde.. Termin 40 uker og 2 dager ut i svangerskapet.. Kan magen bli lavere nå tru?..

Haha lo godt da jeg kikket over bildene Kristoffer tok i kveld.. Nedpressa kommer ganske ofte nå, og når dem kommer sier det seg selv at det er ganske så ubehagelig.. Her tok han bilde midt under et skikkelig nedpress.. Guuri som jeg seer ut! Haha. Fødselen kan vel ikke være så langt unna nå?…

I dag får jeg også vite hva jeg kommer opp i muntlig eksamen. Den skal fremføres på onsdag, så nå håper jeg virkelig på at jeg rekker å fremføre den. SÅ lillegutt.. Så kan du komme..:)

Kvelden ble tilbringt med herlige Annie! Hun tok meg med ut på lektern i Skien å spanderte nydelig middag som en liten bursdagsfeiring..:)
Del innlegget mitt

6 thoughts on “♥ TERMIN ♥

 1. Nærverpirrende dager nå.. iiii. Venter i spenning på å høre at det har skjedd noe =)

  Tvi tvi til hva du kommer opp i dag.

 2. Oi, oi! En spennende dag :)

  Vi får håpe at du går 3 dager over, så rekker du å slappe av litt etter eksamen uten å måtte vente for lenge i spenning! :)

  Lykke til med både magen og dagens trekning!

  Hilsen Inger Lise

 3. Lykke til på trekket i dag, håper du får et tema du er god i!

  Kan du forresten ikke få utsatt eksamen om Matias skulle finne på å komme midt i eksamen?

 4. magen er ganske lav altså! Kan ikke være lenge igjen nå.. men jeg sa jo 3 eller 9 juni.. så da blire vel 9 da :) hehe

  nydelig mage, og ingen strekkmerker! Heldig du :)

  Lykke til på muntlig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *