Jeg har lenge letet etter en god veske som jeg får plass til mac og skolebøker i. Jeg bruker vanligvis sekk som jeg har fått fra sykepleierforbundet om vi skal på skolen og skal ha med mye.. Men jeg har savnet en veske jeg kan bruke til de «lettere» dagene. Jeg har tidligere hatt store vesker som er mer lik bagger og som kanskje ikke har hatt glidlås.. Så noen har blitt for store, mens andre har ting lett kunne falle ut av..

Untitled

Så kom jeg over en veske på ebay som virket som en god str. Det jeg elsker med denne vesken er at den ser ut som en liten og alminnelig veske.. Man klarer faktisk ikke å se hvor mye som faktisk får plass oppi den.. Bare se her:

044545001dec11e3951522000a1f99d1_7

Dette bilde var av min mac pro oppi. Fortsatt plass til mye! Permene får jeg plass til også, men da går ikke glidlåsen igjen. Men de dagene permen er med bruker jeg nok heller sekk pga tyngden.

Vesken kjøpes enkelt HER. Vesken kostet rundt 100lappen.. Porto var på rundt 30 kr.. Det til vi at man kommer under 200 kr og slipper både toll og moms! Et kupp spør du meg..:)
Oppdatering: Vesken var nå plutselig utsolgt, men jeg fant flere HER, men jeg kan ikke garantere at vesken er nøyaktig lik da det er en anderledes selger. Men mest sansynligvis er det den samme :)

Untitlekd

Har du gjort noen ebay kupp den siste tiden?.. Vil dere se flere ebaykjøp?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “⭐ ⭐ Veskekupp – ebaykupp ⭐ ⭐

  1. Åå den var fin! Akkurat sik jeg er på jakt etter! Men som jeg aldri finner. Bruker også bag på skolen, men den er ikke så trygg med tanke på at jeg også har pc å sånn, men trur jeg skal prøve å finne en slik en eller kjøpe den samme. Takk for tips :D

  2. Den er fantastisk fin :) har ikke vilt bestille for var litt usikker på kvalitet, hvordan virker den der? :) jeg vil veldig gjerne se flere kupp :)

    • Kvaliteten virker faktisk utrolig bra! Har ikke hatt den så lenge enda, men den virker iallefall solid. Tykt stoff og god glidlås :)

    • Hehe det gjør det nok!! Går litt penger her.. Men er mye jeg hadde brukt veldig mye mer penger på her i butikkene i Norge =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *