Overtidsdag 1 har begynt, og jeg jubler!! Nå er det ca 15 timer til siste eksamen skal fremføres og det blir bare større og større sjanse for at jeg faktisk vil rekke det. Ååh fy da skal jeg være takknemlig og glad.. Lillegutt er mer aktiv en noenganger, og jeg må innrømme at jeg nesten blir litt sprø noenganger. Som i går kveld måtte jeg rett og slett legge fra meg eksamen fordi bevegelsene og nedpresset ble så hardt og ubehagelig..

Det at jeg er på god vei til å bli syk gjør ikke ting noe bedre.. Feberen kom i helgen, men har heldigvis holdt seg unna nå. Jeg er sår i halsen, tett i nesa, har hodepine og er svimmel… Eksamen + fødsel + influensa er ingen god deal.. Jeg er til vanlig veldig forsiktig og nøye med inntaket av paracet, men nå i disse dager går det endel av dem. Men som føden sa, så må jeg faktisk ta det for å unngå feber. For feber og graviditet er ingen bra ting..

Et lysbilde fra powerpointen. Føler den er litt kjedelig meen.. Får bruke tiden på innholdet istedet..

Selvom jeg kjenner meg litt redusert, har jeg klart å holde formen i sjakk.. Foredraget mitt er snart ferdig! Nå skal jeg straks på foreldremøte i Martines nye barnehage.. Det blir deilig med et par timers avkobling. Men når jeg kommer tilbake er det bare å kjøre på med mer eksamensforberedning, og i morgen braker det løs…

Et lysbilde fra powerpointen..

Så håper vi lille Matias kommer i løpet av torsdagen eller helga kanskje?
For moro skyld spør jeg dere lesere:

Når tror du Matias kommer?? Termin var 6 juni :) 
Selv tror jeg 9 eller 10 juni :)

Del innlegget mitt

15 thoughts on “1 dag på overtid, og 15 timer til eksamen…

 1. Så spennende dette er :)
  Jeg tipper han kommer den 10.! Altså på fredag :)
  Lykke til både med fødsel og eksamen :)

 2. Lykke til med både eksamen og fødsel :o) tipper han kommer i morgen kveld elelr natt til torsdag ;)

  Kine E K

 3. Jeg tipper 12. juni. Har ikke peil på sånne ting, men tipper det likevel.

  Btw, jeg syntes PPene dine så fine ut. Ikke for mye skrift eller noe. Lykke til i morgen!

 4. Du er rå flink Veronika!!
  Dette går helt strålende skal du se :D
  Aller siste innspurt nå.

  Hm,innen helga er over er du tobarnsmor tror jeg ;)
  Tipper 10.

 5. Jeg må jo bare si at du er en råååas! Fullt kjør med eksamener og alt.. Synes du er så flink! :)
  Jeg tror han kommer 8 eller 9 jeg.. hihi.. Ser det nesten for meg.. Munnlig eksamen.. MED rier… ooohh… That would not be me :P
  Lykke til! Både med eksamen og fødsel :)

 6. Som nevnt synes jeg torsdag er en fin dag for Matias å komme. Da rekker du å slappe av litt etter strevet, men slipper å vente noe særlig mer! Mange, mange lykke til imorgen! Stor tro på at du klarer dette, du virker som ei som mestrer :)

 7. Tvi tvi på xsamen =) Kommer til å gå strålende.

  Må vel si 11 juni, da det er slik en fantyastisk dato å få barn på =D

 8. Lysbildene så kjempe fine ut!! Det kommer nok til å gå veldig bra på eksamen :)

  Tipper Matias kommer på torsdag ;)

  Klem Mona :)

 9. Jeg tror han kommer 12 Juni :D på bursdagen min ;P hehe
  Masse lykke til med eksamen, Veronika <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *