I dag er vårt lille vidunder 1 mnd gammel..Okey, hadde i grunn trodd han skulle rundt 2 mnd på denne tiden, men slik ble det ikke.. Hehe..

Matias ville hjelpe til med å bestille ferie..

Selvom jeg syntes denne mnd har gått fort, er det i grunn veldig rart å tenke over at jeg ikke har kjent denne lille prinsen i mer enn 1 mnd. Den første tiden knytter man jo et så sterkt bånd, så jeg sitter her med en følelse av å ha kjent han i evigheter.. Hvordan var egentlig livet uten han..? Kan nesten ikke huske det.

Lille gutten vår vokser seg til, og har nok gått opp masse på denne mnd. Jeg har ikke veid han på noen uker, så er spent på 6ukerskontrollen nå ja. Tenkte jeg kanskje skulle veie han en gang før vi dro på ferie, bare for å roe meg med at vekta har gått opp. Selvom det i grunn ikke er noen tvil der. str 50 er for lengst pakket bort, og str 56 er godt i bruk.. Str 62 er fortsatt litt for stort, men han kan faktisk bruke noe.. Disse str er jo så forskjellige.. Derfor måtte det kjøpes inn litt mer sommerklær:

Ellers begynte Matias å smile og gi oss masse blikkontakt da han var 1 uke gammel. Jeg trodde at dette var for tidlig, men neida.. Han blir bare blidere og blidere for hver dag.. Med engang noen prater med han og gir han øyekontakt kommer verdens herligste smil frem.. Han begynner raskt å «snakke». Gurgle og lage smålyder. DET er helt herlig det..

Såå over til noe mye mindre koselig… Natt til 1mnd dagen fikk lille prinsen vår feber. Jeg syntes han var så veldig varm, og han var tydelig veldig misfornøyd med noe.. Vi hadde faktisk vært å kjøpt ny tempmåler samme dagen, så da vet vi at vi fikk den riktige tempen. Jeg ble litt sjokket da tempen hans viste hele 39,5! Siden han er såpass liten var jeg usikker på hva vi skulle gjøre videre. Derfor ringte mannen legevakta..

Dem mente at vi skulle gi han febernedsettende å se om dette fungerte. Vi gav han en i går kveld/natt og en i dag tidlig. Men selv etter et par timer var feberen den samme.. 39,5. Så denne paraceten funket ikke. Derfor har jeg tatt kontakt med lege, og han ønsket at vi skulle komme ned i dag.

Legen mente at høy feber på så små spedbarn alltid skulle sjekkes opp. Og jeg måtte forberede meg på at det var veldig lite som skulle til før dem la spedbarn inn på sykehus. Så om han måtte legges inn, så betydde ikke det at det var noe alvorlig galt. Bare at dem på sykehuset har litt mer peil, og kan observere han.. Men dette er jo min fantastiske lege.. Og han skulle ut på oppdrag i dag, så vi skal til en annen lege. Får håpe han/hu er like fantastisk og flink som min lege.. Timen er kl 13.40.. Jeg er spent..

Litt av en måte å feire selveste 1mnddagen på ja.. Kjenner jeg gruer meg VELDIG siden lille prinsen må få nål i handa si…

Uansett. gratulerer med 1 mnd lille gutten vår.. Ser frem til mange mange fler!! :)
Del innlegget mitt

5 thoughts on “1 mnd gammel prins..

  1. God bedring til lille prinsen deres, håpe han raskt blir frisk!! :) Ikke noe kjekt når så små blir syke.. Gratulerer med 1 mnd’s dagen :)

  2. Nyyydelige bilder av go`gutten :)
    Uff,så ekkelt med febersyke bebiser :(
    Håper alt er i orden,og at han kommer seg raskt :)

  3. Huff, det var ikke noe gøy! God bedring til lille Matias.
    Et lite tips til deg; de har halv pris på alt sommertøy på barn&utstyr på brotorvet! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *