Martine har nå gått 1 mnd i barnehage.. Hun stortrives! Hun har også utviklet seg masse på denne ene mnd.. Hun har begynt å si mange fler ord.. Hun har begynt å gjøre seg mer forstått. Hun er blitt mye mer selvstendig.. Og ikke minst hun har begynt å gå/løpe! Lille jenta som jeg fulgte i bhg for bare 1 mnd siden har blitt såå stor!

 Søte store jenta mi!
Lang for alderen er hun!

Hun har allerede vært i avisen i forbindelse med barnehageoppstart. Stolt mor da ja… Når jeg spør Martine om hun skal i barnehagen sier hun «Ja» og nikker godt med hode.. Så tusler hun bort til bilen og prøver å krabbe inn i sete sitt. Med litt hjelp av mamman kjører vi bort i barnehagen.

 «Sitte» sier Martine
Prøver å komme seg inn i bilen.. Men innser etterhvert at hun trenger litt assistanse..

Etter Martine begynte i barnehagen har det også skjedd en stor forandring. Martine er blitt mye mer avhengig av kos og nærhet fra mamman og pappan sin. Innimellom har hun våknet opp og klamret seg fast til oss. Hun skal hele tiden gi oss kos og holde rundt oss. Når vi leverer Martine i bhg går det som regel veldig bra. Det har vært noen få dager med litt tårer, men det går fort over. Når vi henter henne er det ofte hun ikke vil hjem! Hehe. Men alt dette med at hun trenger så mye nærhet kan vel kansje være en reaksjon på barnhagestarten? Fler der ute som har opplevd dette?

 På vei til barnehagen.. Hærlig mellomrom! Hehe

Men uansett.. Ingenting er mer hærlig enn å kunne levere Martine i bhg når hun løper bort til lekene. Ler og koser seg, mens hun vinker hade til mamamn sin.. Er hun litt usikker og redd roer jeg henne litt ned før jeg sier hade.:)

På plass i bhg. Nå er det bare å få på tøflene og løpe inn til de andre barna..
Martines plass.. Bilde er på plass å.
Martines plass.
Del innlegget mitt

3 thoughts on “1 mnd i barnehage

  1. Hei… Jeg så du hadde skrevet om Martine i barnehagen og du stilte et spørsmål i forbindelse med at det virker som hun trenger mer kos og nærhet nå og om det kan være en reaksjon på barnehagetilværelsen. Jeg jobber selv i barnehage og det er nok helt riktig det du sier. Barn som starter i barnehagen trenger ofte mer kos og oppmerksomhet når dem begynner i barnehage. Naturlig nok! De er vant til å være rundt mamma/pappa. Da kan noen reagere med at de knytter seg ekstra til dere!

  2. SÅ utrolig moro å se utviklingen hennes! Ser ut som om hun virkelig trives i barnehagen, Veronika :) Utrolig stor hun har blitt også! Nydelige jenta <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *