Ja, tenk på det. Det er vilt!!! Jenta vår er i dag 11 mnd. Det vil jo si at om bare en liten mnd er hun ett helt år. Jeg husker så godt jeg satt å tenkte på hvor langt frem i tiden det var til hun var ett helt år, da hun nesten hadde blitt født. Jeg husker jeg liksom følte at nå var hun ALLEREDE 6 hele uker! Det var såå mye. Hehe. Men sånn er det vel for de fleste. Jeg føler tiden har flydd i full fart, men samtidig føler jeg at jeg har fått opplved mye på bare ett år. Jeg føler jeg har kjent denne hærlige skapningen i mye mer enn ett år. En ting er helt sikkert, jeg elsker mitt lille gull mer enn alt på denne jord..

Martine spiser på målebåndet til mamma

Godjenta! Like blid som alltid

I går var vi på 11mnd kontroll. Martine skulle egentlig ta sprøyte, men helsesøster utsatte det til 12mnd kontrollen siden Martine nettop hadde vært syk. Hun er jo fortsatt snufsette, så da ville ikke helsesøster sette dem nå. På neste kontroll skal vi til barnelegen, og siden han er der kun på tirsdager fikk vi time 3 mars. NEEEEI, ikke på selveste dagen til Martine da.. Veldig morro dersom hun reagerer på sprøyta, også får vi masse besøk osv på kvelden. Uken før og etter passet ikke, så vi ble til slutt enige om at vi tok en forsinket time 17 mars istedet. :) Da ble alle fornøyde…

Martine er nå
77,5 lang
9,45 kg tung

Hun har faktisk vokst 5 cm på bare 3mnd! Lang og slank slik som pappan var når han var liten.

Martine og pappa leker litt, mens vi venter på helsesøster

«Så må du dra i den her Martine…» Elsker å se dem to sammen..

Etter kontrollen var jeg og Martine en tur i byn med Martines mormor. Vi koset oss på kafè, og fikk fikset opp hu mormor med masse flott undertøy og klær!:) Viktig å freshe seg litt opp selvom man er blitt mormor. Hehe.

Mormor og Martine koser seg på kafè

Martine vil kose med mormor..

Del innlegget mitt

6 thoughts on “1 mnd igjen til 1 år!

 1. Så vakker hun er altså :) Så bliiid :D

  Jeg skjønner godt du ikke ville ta sprøyte på bursdagen hennes ja.. hvor ofte er de kontrollene igrunn?

  ja, selvom man er mormor må man få lov freche seg litt opp :) Fine bilder av de :)

 2. tiden flyr så utrolig fort når de er små. hun virker og ser bare helt hælig ut da:) får så utrolig lyst på ei snuppe til når jeg ser sånne bilder:) men her har vi vist lyst på en gutt nå da:)

 3. Ja tiden flyr unna! Så moro det blir med den første bursdagen :) Det er så stas det. Og rørende,hehe ;)

  Heistad helsestasjon går vi til også. 4 års kontroll om ett par uker faktisk.

  Så herlige bilder av vesla med mormor da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *