Nok en natt uten action.. Vel, ny dag nye muligheter…? I dag er jeg 41+2, noe som vil si at jeg er 1 uke over termin.. Siden vi alle tre hadde fri i dag tenkte jeg at jeg ville utnytte dagen med masse utekos.. Vel, slik begynte ikke dagen. Jeg ble sofaliggende frem til rundt 17.00. Hodepine, kvalme, svimmelhet og null energi. Jeg kjenner på kroppen at den er sliten nå ja.. Men så laget Kristoffer vidunderkuren.. Nemlig..

Hjemmelaget ekstra sterk hamburger med smeltet ost og grovt brød.. En ting er sikkert.. Jeg har en mann som virkelig kan lage mat!:)

Jeg skal si han vil ha fart på sakene her ja. For den hamburgeren var STERK.. Når klokken var rundt 17.00 ville jeg prøve å ta steget ut. Utrolig slitsomt og tiltak i disse tider, men fy hvor mye det gjør.. Min kjære foreslo Valle eller Kragerø, men der satte jeg grensen..

I stedet for å kjære den vanlige veien, tok Kristoffer en «snarevei».. Det går ikke så mye fortere, men den er mye mer dumplette.. Jada, så her sitter jeg med syyke nedpress! TAKK for den.. Har en mann som begynner å bli en smule utålmodig..

Til Martines store glede var det masse dyr på denne veien da.. BÆÆ BÆÆ satt hun å skreik i baksete da hun så disse rakkerne..

Vi dro ikke lengre enn til Brevik! Det er jo sommerbyen av alle sommerbyer. Den berømte isbaren var oppe så da måtte vi såklart kose oss med is.. Ingen har bedre is enn dem! Vi satt ved vannet en stund, mens Martine skulle vise oss alle båtene som kom forbi. For alle båtene har såklart pappa ornet (han er båtmekaniker).. Vi matet pip pipen, noe som var veldig gøy..

Deiilig is! Toppet med sjokolade og jordbær softis.-

Martine og pappan. Er ikke dem like så vet ikke jeg..

Det var litt sur vind i dag, så derfor orket vi ikke sitte så lenge ute.. Men Martine ville så veldig se på flere båter.. Derfor kjørte vi ut på øya i Brevik og kikket på båtene fra bilen. Martine «kjørte bil», hørte på musikk og digga!

Ser ut på båtene..

Mamma og Martine digger etter musikk..

Magen min vokser og vokser, og aldri før har jeg hatt en så stor mage.. Og dette må jo dokumenteres med bilder..:):)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “1 uke på overtid og familiekos..

 1. Er ikkje noe kjekt med overtid..Håper prinsen deres kommer snart :D:D
  Masse flotte bilder :)
  Eg har og en mann som er veldig flink på kjøkkenet :) Det er veldig deilig :D Hehe..For eg er ikkje noe kjøkkenmenneske, kun når det kommer til baking :)
  Håper du får en litt lettare dag idag, og att lillegutten kommer :)
  Kose dere :)
  Klem

 2. Guriland.. Skal si den magen din har vokst ja! :) Herlig! Kjenner jeg som h*n over også begynner å bli litt utålmodig.. Hihi.. Den isen så bare helt fantastisk ut! Gjett om jeg skal til brevik å kjøpe meg en sånn i nærmeste fremtid! Jaa.. Jeg tror han kommer i natt eller neste.. ;) Heia lillegutt! :D:D

 3. Nå håper jeg at lillegutt kommer snart! Til og med jeg (som ikke kjenner deg engang) begynner å bli skikkelig utålmodig jo. Hehe… Skjønner at du er sliten nå. Lykke til med det som nå MÅ være nært forestående:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *