Er en dag jeg alltid husker… I dag er det nemlig 6 år siden jeg ble sammen med denne kjekkasen:

Akkurat denne dagen for 6 år siden sto vi bak på badeplatformen på båten min å klina! Det første kysset.. Ingenting er som det.. Vi har hatt 6 år sammen nå kjære. Det har vært år som har vært fylt av gleder, lykke, giftemål, familieutvidelse.. Men det har også vært utfordringer, kamper vi har kjempet sammen.. Jeg skal ikke påstå at vi har et forhold der alt alltid er en dans på roser.. Selvom sikkert de fleste får det inntrykket via bloggen. Men som de fleste andre må vi hver en dag jobbe med oss selv og hverandre for å ha det bra sammen.. For 6 år siden hadde jeg aldri i min villeste fantasi forestilt meg gift og med 2 barn på denne tiden. Men gud så glad jeg er for at det ble slik..:)

Hva er vel som den følelsen man går med de første ukene/mnd.. Man føler sommerfuglene nesten eksploderer magen din..

I dag har også min mamma bursdag! GRATULERER verdens beste og godeste mamma.. En bedre mor skal man lete lenge etter.:)

Fine mammaen min! Her med Matias i armene.

I går dro Martine på «miniferie» til sin farmor og onkel. Hun hylte av glede da hun skulle på ferie.. Skal jeg ta meg nær av den..? Hehe. Neida.. Men tror hun var klar for å få litt tid alene med sin farmor og onkel nå. Selvom det er veldig stas med lillebror, så er det nok godt for henne å få litt «avlastning» også..

Fine onkel Mats!

Fine farmor!

Fine martine..

I dag skinte jo solen som aldri før.. Kristoffer jobber formiddagen, så jeg og mini brukte formiddagen på avslapping og litt rydding. Etter jobb møtte vi Martine, farmor og onkel Mats..

Martine ♥ Kristoffer

♥ Matias

Vi dro på stranda og koset oss der i noen få timer. Martine har vært i litt dårlig form de siste dagene, og derfor var hun litt smågrinette på stranda. Var ikke mye som skulle til før hun hylte og gråt. Ingenting gjorde det bedre..

Martine

Matias

Det var ikke så mye tvil om at kroppen hennes var litt sliten og pjusk. Derfor ble det en kort strandtur, før hun dro med farmor og onkel hjem. Hun gledet seg masse til å komme hjem på sofan med dyna, «gotte (godteri), og barnetv.

Litt mammakos var godt…

Kvelden skal tilbringes med min kjære. Vi skal kose oss med noe god mat og hverandre.:) Vi sitter i skrivende stund å ser på feriesteder i Danmark, da vi tenkte ta en langhelg i slutten av juli. Litt ferie må vi jo ha sammen. Vi tenkte dra til Fårup sommerland, Allborg zoo og Løkken. Så rop ut om du vet om det perfekte stedet å overnatte! Sydenturen til meg og Lise måtte desverre bli utsatt da ALLE reiser med barnevennlige hoteller var HELT utsolgt. Sjekket omtrent ALLE land. GAH! Så da blir det kanskje en tur i september.:)

BTW…. I dag logget jeg inn på samordna opptak og fikk denne mld..:

Du får med dette tilbud om studieplass ved:
Høgskolen i Telemark, Sykepleierutdanning. 

Kjente jeg med engang ble veldig gira på å forsette på skole.. Nå skal man jo gå på skole der man lærer ting man faktisk har interesse for… Men jeg får ta meg selv i nakken og søke perm et år, selvom det nå frister veldig å bare begynne til høsten. MEN dette året har jeg lovet meg selv å nyte fult ut med lille Matias. Det er et år man aldri får igjen..:) Men da har jeg kommet inn, så da begynner jeg om et år.:)

Del innlegget mitt

11 thoughts on “16 juli….

 1. Gratulerer med studieplass! :) Kos deg hjemme 1 år først, det er bra for dere begge :) Gratulerer med 6 års dagen deres :)

 2. Vi har faktisk 9 års dag 16. juli, og venter barn nr 4. Fin dag å ha blitt kjærester på! :D

  Gratulerer med studieplass, men skjønner veldig godt at du vil utsette et år. Kos deg med den nydelige gutten din. :)

  God sommer!
  Veronica:)

 3. Om dere tar en tur i september anbefaler jeg Tyrkia/Side og hotellet Side Resort paa det varmeste (er ikke all inkl da) men utrolig god mat paa hotellet. Er buffeter der hver kveld + 2 andre restauranter der.

 4. Gratulerer med studieplass :)

  Grønhøj Strand er et bra sted å bo. Det ligger ved Løkken og Blokhus. Det kan hende det lønner seg og bestille gjennom Color Line, for da får du pakkepris. Gjort det mange ganger selv, og alltid vært fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *