I går, 16 mai snikstartet Martine på 17mai! De feiret i barnehagen med tog i hagen, pølser, is og dukketeater. Barna pyntet seg, og var SÅ fine..:) Det er ikke hver dag det er is og pølse i barnehagen, så dette gledet Martine seg masse til! For spør du Martine hva hun har lyst på får man som oftes dette til svar. Det er vel to av tingene hun liker mest av alt..:):) Martine pyntet seg med en sommerdress, og var nokså stolt da mamma skrøyt masse av henne..

Nypynta solstråle. Hun gikk med lakksko denne dagen, men ville gjeerne ha på disse flotte støvlene på vei til barnehagen. Haha!

Jenta mi!

I dag var selveste dagen.. 17 mai. Jeg har jo i løpet av dette skoleåret lært mye om krigen, freden og grunnloven. Og må si jeg syntes denne dagen er hakket «større» nå som jeg vet om bakrunnen.. I natt har formen vært elendig, og bekkenet helt håpløst. Jeg var redd hele dagen skulle bli ødelagt pga dette, men jeg ville IKKE gå glipp av denne dagen. Så jeg tok meg en lang dusj og prøvde å stelle meg litt. Så var det bare å kjøre ned på skolen for å se barnetoget. Dette er vel første året på lenge vi faktisk har kjørt ned, siden vi ikke bor så langt unna. Men i år fant vi ut at det var det lureste..:P

Martine syntes toget var veldig spennende å se på!

Vi kikket på det herlige barnetoget, og jeg kjente tårene presset på.. Ja, jeg er litt overfølsom om dagen.. Men det er noe spesielt med slike tog.. Jeg blir alltid så rørt.. Og når korpset kommer i tillegg med musikken kommer det ofte noen tårer i øyekroken. I dag kunne jeg heldigvis skylde på den sterke sola som sto rett i øynene på meg.. Kremt..

Martine koset seg på sykkelen sin..:)

Vi tok en rask tur bort på fellesplassen etterpå, og traff på endel kjente. Her er det jo leker og kiosk, men det er jo alltid så fult.. Så i år valgte vi å droppe pølser, is og lek siden vi skulle på grilling bare 1 time etter toget. I tillegg kom kynnerene ganske ofte og jeg trengte å slappe av litt.. Jeg skal IKKE føde på 17 mai..

Lise, meg, Rikke og Marthe. En liten del av heistadgjengen..:) Vi møtes alltid til barnetoget på 17 mai..:)

Vi dro opp til mamma og pappa. Der fikk vi besøk av min bestemor, hennes søster og min bestefar. Vi koset oss med grillmat, is, frukt osv.. Martine storkoset seg i sola med familien og leker.:)

Martine koset seg med is på bestefar sitt fang

Etter å ha slappet av en stund valgte vi å ta en tur til byn. Jeg elsker borgertoget, og ville ikke gå glipp av dette. Derfor dro vi å kikket på dette, sammen med min mamma, mormor og bestefar. Flott tog, og mange kjente fjes..:) Martine sto og danset og klappet under hele toget..:)

Pappa og Martine følger ivrig med på barna som turner i toget..

Etter toget ble det en liten samling hos mine besteforeldre som bor rett ved down town. Senere kom også min tante, onkel og søskenbarn.. Vi koset oss med pizza og kaker..:) Martine var i strålende humør, og syntes spesielt det er stas med vovva til oldemor og oldefar.

Nå kjenner jeg at jeg er sliiten, men fy for en koselig dag..:) Det har gått litt i ett, men jeg har prøvd å ta alt i et rolig tempo.. Jeg kjenner at jeg er en smule lettet over at denne dagen snart er over, uten at det har blitt noe fødsel.. Selvom det er lenge til ting kan skje, vet man aldri. Og med mye gåing og farting kunne jo ting fort ha skjedd.. 2 1/2 uke igjen til termin!:) Wiii…

Naaamm….:):) Tropo på en sommerfylt 17 mai..:)
Del innlegget mitt

5 thoughts on “17 mai, er vi så glad i..

  1. Så herlige bilder fra dagen :) koselig å se! Gøy å se oppdateringene fra den siste tiden også! Spennende at termin nærmer seg med stormskritt! Lykke til den siste tiden :) Klem

  2. Koselig å se deg i dag :)
    Feller noen tårer hver 17 mai selv jeg,syns det er en rørende dag.
    Og korpsmusikk minner meg om min avdøde tante,som spillte i maaange år.

    Godt dere har hatt en gooood dag :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *