Da var 17 mai over for i år også. Det er så koselig å være foreldre på en slik dag. Når man selv var barn var 17 mai en veldig spennede dag. Man foreberde seg leenge på denne dagen, både på skolen og hjemme. Antrekk, faner osv.. Men når man går ut av skolen da? Da er det jo ikke så mye å se frem til lengre. Annet enn vi såklart skal se på det flotte toget, feire dagen og pynte oss. Så når man selv får barn kommer mye av spenningen tilbake. Da er det SÅ spennende å pynte opp våre kjære små i bunad eller kjole. Etterhvert begynner dem i barnehage å dem skal da gå i tog. Det er leker, pølser og is som står på skjema. 17mai er KOS :) Det å se at alle mennesker i kriker og kroker kryper ut av demmes små huler er så sjarmerende. Man ser godt på oppførsel og parkering av dette er ikke folk som er ute hver dag nei. Hehe!

Meg og min hærlige datter

Vi startet dagen med å se på 17mai toget her på Heistad. Alltid koselig å se på dette, se kjentfolk som går i toget. Så er det jo alltids veldig morro å se småsøsken, naboer, venner av foreldre osv som går i toget. Som regel er det noen en kun ser i 17 mai toget hvert år, og ikke så mye ellers. Så jeg står alltid hvert å med vennen mine å sier: «ååh, se så stor hun har blitt da!» Noen som kjenner seg igjenn? I år sto vi sammen med Lise, Øyvind og Emma. Akkurat som vi har gjort de siste årene. Emma hadde jo gått i toget i Langesund, men dem kom til heistad etterpå! Noe vi satt stor pris på. Dem små var så hærlige i bunandene.

Mamman og Martine så på toget

Disse hærlige sto vi med i toget. sorry, var det beste bildet jeg hadde. Haha!

Min hærlige familie + ei lita tulle som står vårt hjerte nær.. *Emma*

Vi dro hjem til mamman og pappan min på grilling og kakespising. Mange inntrykk denne dagen, så Martine var ganske så sliten. Så mens hun tok en blund på øyet gjorde vi andre oss klare for byn. Når vi kom til byn var det å se på det hærlige borgertoget. Vi ble ganske så skuffet da det ikke var en eneste barneleke! Men det er ganske ikke det? Vi møtte farmor og onkel Mats også. Og såklart måtte Martine få en gassballong av både mormor og onkel Mats. Men Martine ble ikke lei seg av det, for å si det mildt. Hun rett og slett elsker ballonger. Så når hun kikket rundt seg på alle dem som fløy rundt med ballonger pekte hun å hylte! Toget var også veldig stas å se på. Det beste av alt var korpset. Hver gang de nærmet seg smilte Martine og pekte. Når trommene var rett ved siden av oss pleier jo mange unger blir litt redde, mens Martine.. Ja hu bare lo og dansa.. Hæærlig! Når dem hadde gått forbi kikket hun etter dem mens de forsvant bortover gata. Så var det bare å vente på neste korps…

Bestemors deilige kake!

Martine koser med oldemor


Kos med bestefar, oldefar og mammas onkel :)


Martine og mormor i finstasen

Martine synts tog var midt i blinken

Men hun ble nokså sliten av det også,..

Martine sovnet rett og slett på vei hjem. Hun var helt skutt. Etter masse mennesker, pølsespising, isspising, kakespising, tog, musikk osv sovnet hun på vei hjem. Hun ble med mormor og bestefar hjem, mens mamman og pappan dro på 17mai fest hos ett vennepar. Det var kjempe koselig!!! Og veldig koselig å se hvordan dem hadde fått det! Der koset vi oss til litt uttpå kvelden før vi dro hjem..:)


Lise til venstre, hun festen var hos. Her bor hun sammen med sin kjære Stian. Rikkemor til høyre

Jentene mine dette!

Lise, meg og Silje. :)

Varmeovnene for kvelden.. haha

Se fler bilder fra kvelden på Lise sin blogg HER..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “17 mai feiring

  1. så fantastisk fin lille snuppa er da=) å m bunad og greier=)) ville hatt det til vilde og men får vente til neste år=) hun hadde samme lue som vilde hadde på 17 mai da=) kjempe søt! veldig fin du og=)

  2. Så mange koselige bilder :)
    Var moro å se dere på Heistad.
    Så dere i Porsgrunn også,prøvde å rope,men ikke så lett å høre der oppe akkurat haha :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *