På fredag hadde jeg sluttevaluering for min siste praksisperiode. Det vil si at jeg på fredag var ferdig med mitt andre år på sykepleien. Det er en enorm lettelse hver gang man er ferdig med en «epoke». Det er helt vilt å tenke på at jeg kun har et år igjen! Det går utrolig fort..

Torsdag samlet noen av jentene fra klassen seg for å spise en bedre middag, drikke vin og rett og slett feire at vi er ferdig med vårt 2 år på sykepleien. Kvelden var utrolig koselig! Vi skravlet, lo og rett og slett nøyt en god sommerkveld (med varmelamper.. Kremt!)

IMG_0764 IMG_0771

Nå er jeg i full gang med sommerturnusen min i hjemmesykepleien. Jeg har jobbet to hektiske vakter i går og i dag. Etter jobb i dag var det rett hjem og rydde/vaske hele huset. Herlig å endelig få det unnagjort. For det er en stund siden sist, da energien min valgte å ta seg en ferie.. Ikveld skal det bakes, for i morgen skal vår kjære 3åring feires! Vi gleder oss..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “2 år overstått, 1 år igjen

  1. Gratulere så mye med vel gjennomført 2 år! Du er dyktig! Blir helt imponert over dere som stydere når dere har små barn! Ønsker deg og dine en fin og god ferie sammen. Så håper jeg du får litt avkobling og tid til å hente deg inn igjen selv om det blir en del jobbing på deg. Det var forresten jeg som vant giveawayen din hos obs;) Av det ble det nytt og friskt treningstøy;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *