I dag er det faktisk to år siden du plutselig ble borte fra oss vennen… Du er i mine tanker hver dag, og savnet etter deg er fortsatt stort.. Bare det å få kunne se ditt hærlige smil og din utrolige utstråling en gang til hadde hjulpet så mye. For jeg fikk jo aldri sakt hade. Du ble bare plutselig brått revet bort… Verden er urettferdig..

Men som tiden har gått, har jeg klart å leve med tanken at du aldri kommer tilbake. Jeg lever i den troen at vi en dag ses igjen i himmelen! Jeg vet du har det godt der du er nå, og det gir meg ro. Jeg har lært mye fra deg, den tiden jeg fikk kjenne deg. Og etter din bortgang lærte jeg også mye.. Trafikken er ikke å spøke med!:( Jeg har fått ett helt nytt syn og respekt for trafikken nå, i forhold til hva jeg hadde før…

Jeg ville bare skrive ned noen ord om dette, for å vise at du ikke er glemt. Du er gjemt i mitt hjerte, og der vil du alltid være lille venn. Vi savner deg alle sammen! Hvil i fred kjære Tom Rune…

Legger med dette hærlige bildet av Tom Rune, fordi det bringer så mange gode minner. Dette bildet har jeg selv tatt, og det er en av de første gangene jeg møtte han! Fy, for en nydelig gutt du var!..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “2 år siden..

 1. Nydelige ord! :)

  Savner den gutten så forferdelig mye!! kommer aldri til å glemme den fantastiske gutten <3
  Bare tanken på det herlige smilet hans får meg til å smile..
  Gledessprederen selv! :)

  Hvil i fred, Tom Rune’n vår! Tenker veldig masse på deg <3

 2. så koselig skrevet!
  de to årene har jammen meg gått mega fort :(
  huff,skjønne gutten…..
  kjent han fra han gikk i bleier,hehe.
  sønnen til venninna til mamma.

  sender familie og vnner varme tanker!!

 3. huff, den episoden der husker jeg kjempe godt.. jeg kjente han ikke men mange venner som gjorde så påvirka alle i vennekretsen masse.. huff.. trist :(

  ahh, stemmer.. der tror jeg faktisk jeg aldri har vært :p Pleier dte å være bra deR ?

  ja, jeg var der ikke jeg da, men venninna mi måtte holde hu jenta våken.. plutselig slutta hu å puste å alt.. huff å huff..

  hehe.. di var knalle :) ja da spiller det ingen rolle ;P ja, det hadde vært noe med pumps! hehe

  Ja, det er jo sant, dem sier jo at alle er forskjellige :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *