Lørdag var dagen fullbooket. Først var vi i bursdag til mitt fostersøskenbarn. Kjempe koselig var det ja! Alltid kos å være med familien. Martine fikk spise kake, og is. Ja, hun fikk en hel pin up av min onkel. Og etter bare 5 min var vel hele borte. Og da uten noe hjelp! Jeg bare: WHAT? Vi koset oss frem til det begynte å nærme seg Martines sengetid. Da dro min mamma avgårde med Martine, mens jeg tok turen til Anne.

Ble ikke mange bildene fra denne dagen. Pluss at jeg ikke vil legge ut bilder av barna uten å spørre :)

Hos Anne fikset vi oss litt i full fart, før min kjære mor kjørte Annie, meg og Kristoffer til Lise og Øyvind. For dem som har lest forige innlegg skulle dem jo ha sist fest i baren. Og det ble knallfest! Vi drakk, sang og danset ut i de sene nattimer. Var en kis som kom på slutten som bare var rett og slett GRUSOM.. Hva er greia med å gi så sykt dårlig førsteinntrykk til fult av folk en ikke kjenner? Men etter en liten påminnelse om at han må oppføre seg (noe som kansje gikk litt utover hans edle deler..) så viste han litt mer respekt :) Ja, vettu hva.. Før en har pratet med noen så driver en ikke å klyper folk i rompa, og slenger kvalme kommentarer! Så skal han være kar, får han tåle en slik behandling tilbake.:)

Annie er klar for kvelden!


Veronika er klar for kvelden

Lise er plasert godt bak djpulten som alltid! Kan tru det gikk mye i tiseto. Hehe, men også mange gode gamle slagere

De to beste! Min kjære Kristoffer og Annie.


Dj tommy. Også kom Lise og Rikke innom en tur tidligere på kvelden.


Annie og Lise.. Og Annie og meg

Så begynner ting å ta av for Lise! Kan noen gjette hva som spilles her?


Vertene for kvelden. Turtelduene Lise og Øyvind

Sist jeg og Anne trenet sa jeg så kjekt: Jeg er sikker på at når jeg har litt innabords så klarer jeg spagaten! Så nettop derfor måtte jeg jo prøve! Vell, nesten?

I wanna dance with somebody!

Utover kvelden ble vi alle godt i siget, og bestemte oss for å ta turen til Skien. Nå var det jo så lenge siden vi hadde vært der. Så avgårde dro jeg, Anne og Kristoffer. Resten dro litt hit og dit.. men Lise og Øyvind kom vel kansje aldri lenge enn opp trappa? Hehe. Petter kjørte oss snill som han er både til skien, og hjem igjen. I bilen gikk det hardt for seg med remix av lady gaga! Da hender det at Veronika og Annie kan ta litt vell av. Både med og uten alkohol i blodet. Hehe.

Kristoffer har funnet solbrillene i bilen til Petter


Bildene sier vel litt om bilturen..

Smask eller no sånt?

Vell vell, nå har dere sett antrekket, håret, sminken til meg og Anne. For dere som har fått med dere utfordringen.. Hva syntes dere? Var utfordringen velykket?

I dag har min kjære og jeg kost oss og nytet en morgen heelt alene. Er jo ikke hver dag man får det. Igrunn svært sjeldent.. Men utrolig godt var det å se lille Martine igjen.Vi fikk stelt oss litt før vi dro avgårde til nok en bursdag. Denne gangen for lille Emilie. Dattera til en venninde av meg. Emilie ble 3 år. Hærlig jente hu har blitt! Og så lik mammaen sin. Martine koset seg nok engang med pølser, kake og saft. Hun var med å leke masse med barna, og hylte til hvis vi tok henne vekk. Hehe. Hærlig når dem kommer i den alderen at dem finner glede i andre barn.

Mamma Marthe sammen med sin datter Emilie. Like sa du?

Emilie har fått gaver, dette måtte Martine sjekke ut. Sjekk de søte museflettene til Martine

Bursdagsbarnet opptrer litt


Emilie skal passe på Martine

Utrolig nok ser gutten min like fin og fresh ut dagen derpå! Her ser dere også stripene jeg tok i håret hans igår

Masse bilder!!! Men det liker vi, gjør vi ikke?

Hvordan har din helg vært? Like fin som min!?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “2 bursdager og en heidundrende fest!

  1. Super helg dere har hatt!! :) Moro…
    Hm,send meg navnet på han som laga kvalme i iinnboksen på face a ??:p
    Blir liiiittt nysgjerrig liksom,haha

    Så fin du var på lørdag,nydelig er du <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *