//Samarbeid

I dag er det klart for mitt faste innlegg for Knerten og Karoline, og denne gangen gleder jeg meg virkelig! En gang per måned får jeg lov til å dele ut unike tilbud og rabatter til dere leserene på aktuelle og praktiske klær.

Fra i dag og frem til onsdag gir jeg dere 20% på det meste av yttertøy til barn. Her snakker vi om de populære softshell dressene, softshell jakkene/buksene, storm vinterdressene og jakkene, dry regntøy osv.

Tilbud: 20% 

Kode: yttertøy20 (trekkes fra i step 2)

Tilbudskurv: LINK HER til alle varene på tilbud

Se noe av utvalg som er på tilbud under:

mini kids

Alfa softshell

Softshelldresser og jakker er noe jeg har brukt til begge barna i flere år. Jeg ELSKER at stoffet er så mykt og tøyelig slik at barna får best mulig bevegelse når dem er i lek. Stoffet kjennes tynt ut, samtidig som det varmer godt. Dette er dresser og jakker som flesteparten av de jeg kjenner bruker til sine barn. I år har det kommet en mer feminin verson til jentene, og en tøffere utgave til guttene. Jeg ble HELT betatt, og det samme ble min datter.

Fakta: Softshell er vindtett, vanntett og pustende. Dressene har ekstra foring på sitteflaten og knærne, noe som gjør at den tåler ekstra mye. Dressene har også reflekser både foran og bar, samt en avtagbar hette for optimal sikkerhet. Innsiden er myk slik at den er behagelig for barnet å ha på. Både dressen og jakken har elastisk strikk på kanten av ermene, og dressen har dette på bena. Slik unngår man at det kommer vann/snø inn på klærne under. Softshell har en vannsøyle på hele 8000!

Storm vinterklær

Vinterdressene fra name it har jeg brukt til barna i alle år, og jeg har vært utrolig fornøyd. Ungene har så og si kommet hjem tørre hver eneste dag igjennom hele vinteren. De har holdt godt på varmen, og det har holdt i massevis med et ullsett/fleecesett under, selv på det kaldeste. Utsene i år syntes jeg er helt nydelig, og jeg gleder meg til å kjøpe inn disse herlightene til barna..

Fakta: Dressene er laget med fokus på stor viljestyrke og sikkerhet. Dette ses godt ved at de har god polstring på knærne. Disse drssene er også vanntette, vindtette og pustene. Sømmene er tapet for å sikre at vann ikke kommer inn til klærne. Dressene er testet av teknologisk institutt for å sikre best kvalitet. Nå har heldressene også i størrelser helt opp til 12 år! Dette vet jeg har vært etterlengtet hos flere..

Dry regntøy

I Norge har vi mye regn, det er ikke tvil om det! Derfor er det også ekstra viktig at vi velger gode regntøy til barna våre. Jeg er opptatt av at regntøyet skal tåle en kraftig skur, samt litt lek i en vanndam. Ungene skal kunne kose seg og hoppe i vanndammer, uten å måtte bli våte. Dette har regntøyet fra dry fikset!

Fakta: Dressene er ekstremt vanntett og slitesterke med tapede sømmer for økt vannavvisning. Jakken har YKK glidelås, og stroppene under bena kan stilles inn slik at buksen sitter perfekt på.

Under ser dere ungene i softshelldresser og jakker! PS: Se den herlige jakken til Martine! Høstens nyhet innen softshelljakker.

dress1 dress2 IMG_7589 IMG_7594 jakke1 jakke2 jakke3

GOD SHOPPING ☆☆

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *