Endelig må jeg si. Halveis i svangerskapet. Siden termin har blitt flyttet på så mange ganger, har jeg liksom alltid nærmet meg 20 uker, også blitt flyttet bakover. Så deilig å kunne vite at nå er jeg halveis og at jeg kun trenger se fremover :)

Jeg må jo si at svangerskapet mitt har gått helt over alle forventniger så langt :) Har venner og beskjente som omtrendt ikke har klart å reise seg av sofan de første 3 mnd pga kvalme og plager. Jeg var frisk som en fisk. Var på sydentur, ute med venner og jobbet 100%. Deilig :) Jeg merket jo at jeg var gravid, for jeg var så trøtt så trøtt! Er jo egentlig ett nattmenneske. Liker å legge meg seint, og får ikke sove før kl er etter 24.00. Men de siste 4 1/2 mnd har jeg sloknet iallefall før kl 22.00. Litt deilig å være trøtt og ha ett så godt sovehjerte, men kjedelig å ikke kunne være med på så mye i helgene lengre, uten at jeg blir stup trøtt og må hjem å legge meg. Men jeg må si at de siste ukene har vært bedre. Har vært oppe lengre, og vært med på fler ting :)

En plage som har kommet nå denne siste uken er halsbrann! Huff og gru å tvii.. Har hørt folk har snakket om hvor grusomt dette er, men aldri opplevd det selv… Før NÅ… Helt forferdelig er det. Men igår prøvde jeg ut ett av rådene jeg har fått. Nemlig å spise loveheart. Og gjett hva! Det hjalp :) Nydelig å ikke ha den halsbrannen hele tiden :))

Magen vokser.. Helt klart. Begynner mer å mer å se en ekte gravidmage. Den blir hardere og hardere! Og gjett hva!? Jeg har fått mitt første strekkmerke. hehe. Det er ca 1/2 cm langt og ligger på siden av magen. Måtte le litt, også måtte vi jo selfølgelig ta bilde av Veronikas første strekkmerke. hehe. Får håpe det ikke kommer for mange av de da. Men uansett, så er det verdt det :D

Fikk i går vite at Line, en jente jeg var god venninde med før, og som også er i fam med noen i fam min eller noe sånt, venter barn i Mars også. Det var koselig å høre. For jeg kjenner liksom ingen som skal ha barn rundt samme tid som meg, så koselig å ha noen å snakke med. Desverre bor hun helt i Nord Norge, så kan ikke treffes så ofte, men så har vi jo den internetten da :) Den er bra :))

Og som flesteparten vet pleier gravid å få oppheng i ett eller annet å spise eller drikke, som de bare MÅ ha hele tiden. I begynnelsen var det epler. Jeg som ikke liker epler så godt engang. Joda de gikk ned på høykant. Valgte sure epler isedet for good ren melkesjokolade. Da er det noe som ikke stemmer as. Men nå for tiden går det i gromsette julebrus og mandariner. Jeg pleier å kunne holde meg med å drikke julebrus til desember, men det kan jeg bare glemme nå! Det går ned på høykant for å si det sånn. Hehe. HVA skal jeg gjøre når jula er over?? Annie kom med ett smart forslag. Jeg kjøper inn slik at jeg har ut Mars mnd :)) For etter ungen kommer så har jeg en følelse av at jeg ikke orker tanken på det engang ;O Selvom det ser veldig fjernt ut nå gitt ;P

Nå er det bare 1 mnd igjen til vi skal på 3D ultralyd også. Har fått ett bilde av lille babyen vår, men hu er jo ikke helt ferdig utviklet enda, så øret er ikke helt synlig enda. Hehe. men i desember får vi bilder og filmer av vårt nydelig vesen :D:D

Til tirsdag er jeg 21 uker på vei :) Fytti og tiden flyyr!

Mamma og pappa elsker deg lille gullet vårt

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *