I følge utralydtermin var jeg i går 21 uker ut i svangerskapet. I følge min mens termin skal jeg være 21+3 i dag. Så ikke så mye som skiller der. Jeg nyter mer og mer å være gravid, da kvalmen avtar mer og mer.. Noen dager er ikke fult så bra, men heldigvis har jeg fler av dem som er gode enn dem som ikke er fult så gode..

Magen vokser for hver dag, og det blir mer og mer synlig at vi venter baby nr 2. Utrolig nok er det folk som fortsatt ikke hadde fått med seg nyheten, selvom dem hadde vært vitne til denne store nye kulen på magen. Jeg har da ikke så stor mage til vanlig? Hehe..

Selvom jeg nyter graviddagene, skal jeg ikke legge skjul på at dette svangerskapet ikke går så strykefritt som det med Martine. Nå har bekkenplagene kommet, og jeg har fått henvisning til fysioterapi. Jeg skal da begynne 12 ganger på fysio i svømmehall med mange andre gravide. Tror og håper dette skal hjelpe litt på disse ubehagene/smertene.

Jeg klarer meg heldigvis veldig greit på skolen om dagen. Det er mye stoff som skal inn på veldig kort tid. Jeg kjenner det er en utfordring til tider, da hjernen og kroppen helst vil slappe av litt. Men jeg er sta, og skal klare meg helt til siste slutt. Uken som har vært og som kommer har gått til intenst arbeid på særoppgaven som jeg og Rebekka skal fremføre uken som kommer. Dette er en stor fremføring, som tells mye på karakteren. Vi skal fremføre i heel 45 min.. Kjenner denne uken har tappet meg en del for krefter, men godt er det når jeg er med Rebekka og vi gjør hver lesekveld til en koselig kveld med mat og levende lys. Utrolig hva det gjør.. Denne helgen har Rebekka vært i Oslo, og jeg har «utnyttet» tiden til å lese historie. For i tillegg skal vi jo ha en stor historieprøve på tirsdag. Her holder det ikke med en ting nei..

Legen har sykemeldt meg fra jobb pga fler årsaker.. Og selvom jeg hele tiden har vært sta som ett beist på at jeg SKAL jobbe, har jeg nå tatt til fornuft og insett at det beste for meg er å roe meg litt. Både pga bekkenet, men også pga energien min. Det er ikke så mye som skal til før jeg blir sengeliggende i en dags tid pga at jeg har pushet meg for hardt. Og gjør jeg dette, får jeg ingen energi eller overskudd til å bruke på min kjære datter og min mann. Og dette er jo veldig nødvendig i en familiehverdag for å ha det bra..:)

Vekta står fortsatt stille. Enda ikke gått opp noe i vekt, utrolig nok.. Jeg spiser som normalt og spiser kanskje enda litt mer enn vanlig. Men jeg spiser regelmessig, forhåndsvis sunt, og jeg shesser ikke fult så mye på det usunne som jeg gjorde før.. Så det kan jo være en grunn. Det er ikke farlig å ikke gå opp til nå, da babyen får det den trenger. Mor derimot blir «slanket» som legen kalte det. Legen mente at min kropp hadde gått ned iallfall 23 kg siden jeg ble gravid. Og med mitt lille ekstra er ikke det skadelig.:)

Jeg har også fått tilbud om å være med på en felles gravidshoot med 3 andre jenter i mars engang. Dette er ett spennede oppdrag, som jeg mest sansynligvis kommer til å bli med på. Den flotte fotografen er Wenche som tidligere har tatt familiebilder og bryllupsbilder for oss. Hun er utrolig dyktig og vi er veldig fornøyd med henne. Mer om disse bildene får dere vite/se i mars :)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “21 uker ut i svangerskapet

  1. Nydelig gravid! :) Vet åssen det er å være gravid og gå på skole samtidig. Veldig slitsomt. Kan ikke forestille meg hvordan det er med et barn og en jobb i tillegg! Du er kjempeflink! :)

  2. Du er kjempe flink og du ser skikkelig bra ut! :) Flott mage du har! Gravidfoto er kjempe gøy, vi var en gjeng på 6 jenter som var med på det på Fame da jeg var gravid og det var utrolig gøy og kjempe kule bilder! :) Gled deg!

  3. Du er ei tøff jente! Med jobb,skole og familie og hjem å ta deg av,ikke rart du blir sliten. Pass på deg selv og ta det i ditt tempo. Lytt til kroppen din :)
    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *