Da er klokken over 24.00, det vil også si at jeg er 22 år gammel. Mye som skjer denne mnd ja. Jeg har bursdag idag (imorgen..?) Kristoffer har bursdag 17 juni, og vårt bryllup blir 19 jui..:)

Jeg har allerede fått noen pakker! Ja, da kommer barnet i meg frem.. Ingenting er mer morro og spennede enn en pakke.. Jeg skal såklart lage ett skikkelig bursdaginnlegg senere med hva jeg har fått i gaver, hva jeg har gjort på dagen min osv..:)

Formen er fortstatt pyton! Jeg sa vel senest i går til min kjære: «Ååh hvor deilig det hadde vært med en «daffedress» nå. Istedet for å trøkke på seg bukse med strikk osv. Jeg er ikke mot å ha på dette ute, men inne er en annen sak.

Ikke i form sa du?

Gutten min hadde jobbet overtid idag, så han kom sent hjem. Han kom da hjem til ei jente som lå rett ut på sofan å halvsov.. Da jeg så en rosa pakke i armen hans våknet jeg brått til. Jeg måtte sitte å vente 10 min, siden kl var 23.50. Da klokken endelig ble slagen fikk jeg lese kortet og åpne pakken. Svigermor hadde laget ett hærlig kort! (hun er så ufattelig flink på sånt). Inni pakka mi lå det noe rosa.. Hva var det? JO, en rosa nydelig orginal daffedress! Jeg heiv den på meg og fytti å digg. Har en liten mistanke om at jeg kommer til å sove med den i natt? Hehe


Denne hærlige dressen passet perfekt nå som jeg ligger rett ut hjemme sjuk som bare det.. Så får jeg bare være flink å ta den av når jeg går utenfor dørene her. Kansje ikke så lett når den er så god å ha på? Hehe!! Tuusen takk min kjære Kristoffer, svigermor og mine to hærlige svogere :)


Nå skal jeg sove! Jobb imorgen kveld, om jeg blir noe bedre… Noe annet stort skjer imorgen å! ta en titt på Annes blogg for å lese om det :)

Goood natt alle der ute

Del innlegget mitt

4 thoughts on “22 år

  1. Hurra for deg!!!! Gratulerer så mye med dagen din! Herlig du var i den kosedressen, hehe :) Håpe at formen din er bedre idag enn den var igår og at du får en flott bursdagsfeiring!!

  2. Gratulerer med dagen,gratulerer med dagen,gratulerer med dagen for du er SUPER!! :D

    Hipp hurra for deg skjønna,håper du får knallers bursdag..
    Og at formen er bedre i dag :)
    Så søt kosedress du fikk!
    Nyyyydelig med sånn ja,hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *