Da var nok en uke gått, og nå er det ikke lengre 18, men 17 uker igjen til termin. Jeg gleder meg, jeg gruer meg… Tenk så fantastisk det skal bli å sette ett nytt liv ut i denne verden, og tenk hvor vondt det vil gjøre å skulle gå igjennom nok en fødsel. Men det er helt klart verdt det..

Magen blir mer og mer synlig..

Ikke så mye nytt siden sist. Ingen kontroller eller ultralyder. Siden sist har jeg vært på evaluering hos fysioterapeut da. Hun så raskt at jeg hadde en feil holdning i ryggen, noe som kun ville bli bedre med trening. Dette var noe hun mente jeg trengte fysiotrening til etter babyen var ute, og dette var noe jeg hadde behov og rett på å få gratis med henvising fra legen. ENDELIG noen som ser alvoret i «ryggprobleme» mine. Har hatt plager med ryggen i ca 6 år, og har hele tiden fått beskjed om at jeg må trene. Thats it… Så endelig skal jeg få litt hjelp til å få trenet opp nettopp dette partiet..

Preggy outfit..

Når det kom til bekkenplagene ville hun gjerne hjelpe meg! Vi gjorde litt øvelser og vi prøvde ut litt forskjellige metoder. Den metoden som funket best på meg var å stramme bekkenmusklaturen hver gang jeg skulle bevege meg. Alså reise meg/snu meg/flytte på meg osv. Hun mente at hvis jeg var veldig nøye med å gjøre dette, pluss at jeg gikk på bassengtrening 2 ganger i uken ville jeg nesten være symptomfri til fødsel. INGENTING er bedre enn det :)

Den kommede storesøster..:)

Ellers blir Martine mer og mer opptatt av magen. Babyen er jo i magen, og det er hun fult klar over.. Men hun mener også bestemt noenganger at babyen er i puppen til mamma! Ikke aner jeg hvor hun har fått det fra..? Men det kan jo være at hun har hørt noen snakke om at babyer får mat derifra? Eller kanskje hun har sett det? Alt mammaen har shoppet til babyen blir såå stas. Martine må se på, kose med, leke med og virkelig studere.. Klær og sko skal gjerne prøves enten av henne selv eller dukken hennes.. Gleder meg bare så å se henne for første gang sammen med sin lillebror..:)

Koose babyen!

Martine koser babyen. Også veldig morro å leke og kile magen og babyen..

Vekta står fortsatt på stedet hvil.. Mer vet jeg ikke, da jeg ikke har vært på kontroller. Formen går litt opp og ned. Jeg har dager der jeg er helt slått ut, og dager der jeg er i tipp topp form. Merker jeg har kommet i en ny periode med ekstrem trøtthet og utmatthet. Men det er kanskje normalt? Martine legger seg ofte på sofaen sammen med mammaen for å kose, når hun ser at mammaen er litt trøtt. Hun stryker meg i håret og sier: «Mamma sove» «Natta» «Sove godt»… Er hun ikke herlig!!?

Martine liker veldig godt å ligge i armkroken til mamma..
Del innlegget mitt

8 thoughts on “23 uker på vei, 17 igjen..

 1. Oij,det går fort fremover ja,men sikkert greit det også:)
  Nydelige bilder av dere iallefall:) Synes det er gøy å følge deg igjennom svangerskapet! God helg til dere:)

 2. Du har så utrolig flott babymage, Veronika! Gratulerer med 23 uker, det går jo så utrolig fort!

  Jeg mener jeg leste ett eller annet sted at det var normalt med en trøtthetsperiode igjen rundt nå, hadde jeg bare husket hvor…
  Så utrolig søtt med Martine og omsorgen hun viser for deg og magen :)

 3. Så fin babymage du har :) Og prinsesse di er kjempe nydelig! E og slet med bekken og rygg, og bare utnytt alle tilbud om fysio og div. Eg sliter fortsatt med deg fordi eg ikke gjorde det.

  Ha en kjempe fin helg:)

 4. Så koselige bilder av deg og snuppa di! :) Liker veldig godt den snekkerbuksen din.. Hehe.. :) Fine klær du har til den voksende magen! Det er jo plutselig ikke så lenge igjen..! 17 uker er jo ikke mye.. Når er termin igjen? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *