I helgen har jeg vært på bloggtreff i Oslo, noe som har vært utrolig koselig. Da vi dro hjem på lørdag utnyttet vi muligheten til å stikke innom Knerten & Karolines butikk i Stokke. Det er butikken i Stokke, som også er lageret til deres nettbutikk. Jeg fikk tatt en titt på alle de flotte nyhetene, samt shoppet inn litt til barna.

//Samarbeid

I dag kjører jeg mitt faste månedlige innlegg for Knerten & Karoline – og som alltid skal du som leser få noe igjen for det. Tilbudet i dag vil være ekstra bra – da jeg gir rabatt på HELE nettbutikken. De har jo fått inn mange flotte nyheter, så her bør alle ta seg en titt. Men for å gjøre innlegget ekstra spennede har vi bestemt oss for å komme med enda en gode. Jeg kommer til å dele ut tre gavekort på 400 kr. Men istedet for å melde på seg selv, skal du melde på en venn! Mer info om dette lengre ned..

20% på hele nettbutikken

Rabatt: 20% på hele nettbutikken <– LINK
Kode: Veronika20
Varighet: T.o.m onsdag 4/3-15

På fredag ble nettbutikken fylt opp med mange flotte nyheter, og jeg har allerede kapret flere av de til mine egne barn. Med denne unike koden får du 20% på alt i hele butikken – det vil si både nyheter, ull, uteklær, pentøy osv. Jeg vil anbefale deg å gå inn på hver vare for å se utvalget! Mange av klærne kommer i ulike farger og mønster.
I forhold til størrelser kommer jeg med en liten huskeregel:

Alle varer som heter nb er 0-9 mnd. 
Alle varene som heter mini er 1-4 år. 
Alle varene som heter kids er 5-12 år.

Fraktprisen er på 59 kr uansett hvor mye du bestiller! Du kan også velge å hente varene på lageret i Stokke, om du bor i nærheten. Varene blir pakket og sendt fortløpende, og Knerten & Karoline er svært kjent for sin raske levering!

Under ser dere noen av mine favoritter – samt nyheter fra nettbutikken.

Untitled1 Untitled

Som jeg skrev over har jeg shoppet inn litt nyheter til mine egne barn! I dag er det grått og mørkt vær med regnog snø. Det var derfor litt vanskelig å ta gode bilder – der man ser farger og detaljer godt. Men jeg skriver litt om produktene under hvert bilde.

  Untitled2

//Genser //bukse
Jeg bare elsker denne genseren! Den har en så frisk og fin farge! Jeg vurderte først den grønn/gule, men gikk til slutt for den blå og orange. Farger er godt for humøret!:) Buksen er utrolig artig! Den har ulikt stoff på fremsiden og baksiden – og er supermyk! En bukse som det selges mye av, og som er en stor favoritt blandt småbarnsforeldre.

Untitled4
//Kjole //Tights
Denne kjolen er utrolig fin både til hverdags og til pent. Rebekka nevnte til meg at hennes datter Thea Emilie (Martines vennine) elsket denne kjolen – og ville ikke ta den av. Siden Martine og Thea Emilie er nokså enig i hva de liker og ikke liker av klær tenkte jeg å gi denne kjolen en sjanse. Og jaggu ble hun forelsket ved første blikk – hun også! Den er myk og behagelig å ha på – noe som er en fordel når man har barn som vil gå med kjole helst HVER dag i barnehagen.. Tightsen er utrolig søt med masse stjener på. Den er laget i et mykt stoff – men den ser ut som en jeans. Da passer den altså både til kjoler og til vanlige gensere.

Untitled3
//Genser – rosa/hvit og svart //Bukse – rosa/grå og jeans //Jakke
Genseren ble en STOR favoritt hos Martine! Den er supermyk, og har herlige «diamanter» på armene. Enhver «prinsesse» syntes vel dette er ekstra stas? Buksen er utrolig tøff i fasongen – og jakken er utrolig nydelig. Jeg kjøpte buksen til Martine i str 128 – noe som ble litt stort for henne. Vanligvis skal den sitte litt mer tett på. Men siden alle bukser fra Knerten & Karoline har innstamming rundt livet inni buksen – kan hun bruke den med engang likevel! Det er ikke bilde av denne jakken (i denne fargen) i nettbutikken – så her kan dere se hvor fin den faktisk er!

Untitled

 Nominer en venn til å vinne et gavekort på 400 kr!

Til torsdag vil jeg trekke ut hele tre vinnere som får hvert sitt gavekort på 400 kr – som kan brukes i butikken. Er det noen du kjenner som du føler fortjener å vinne dette gavekortet? Tagg dem (ingen begrensninger på hvor mange du kan nominere) i kommentarfeltet på Knerten & Karolines facebookside (under mitt innlegg), og de er med i trekningen. Jeg vil annonsere hvem vinnerene er på torsdag.

Hvordan delta: Legg igjen en kommentar under mitt innlegg inne på Knerten & Karolines facebookside <– LINK
Hvem vinner: En venn du har tagget vinner et gavekort på 400 kr
Premie: Tre gavekort på 400 kr 
Varighet: T.o.m onsdag

Untitled

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Vinn et gavekort fra Knerten & Karoline + 20% på ALT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *