Ja her om dagen ble min kjære mann om til en liten guttunge igjen.. Han fikk nemlig en julegave av meg i år som slo alle rekorder.. Han fikk lov til å kjøpe seg drømmetv sitt. Nemlig samsung 55 tommer LED tv..

Beklager dårlig kvalitet på bildene.. Nye kommer senere..

Når kjelleren blir ferdig skal jo mannen få kjellerstue som han skal gjøre til sitt gutterom. Derfor hadde han et stort ønske om et passende tv til gutterommet sitt..:) Vi kikket litt i romjulen, men fant ut at vi ventet til januar for å få den nyeste serien (8serien) til samme pris som den gamle serien sto til..:)

Fra før hadde vi 42 tommer, og jeg skal innrømme at jeg syntes 55 tommer ble litt vel stort i stuen vår.. Men da vi fikk den på plass var det jo ikke store forskjellen. Nettopp fordi vårt gamle tv hadde stor ramme rundt, og denne har en veldig smal og pen ramme..:)

Martine var jo ikke minst like ivrig som sin far.. Vi var i byen og byttet noen dvder, og kjøpte derfor noen 3D filmer. Både filmer for de voksne og for barna..:) Det fulgte jo med 2 3D briller fra samsung :) Martine syntes dette var supermoro! En skal ikke se for mye på 3D, men med måte skal gå greit..:)

Martine gledet seg til å se film når hun kom hjem fra bhg i går.. Og mor holdt hva hun lovet.. På med «to på rømmen» som hun selv hadde valgt ut i butikken. Også avsluttet tv maratonkvelden med kaptein sabeltann (hvem ellers..). Martine er stort fan av kaptein sabeltann. Hun kan alle sangene, hun danser og hoier med.. Hun later som hun har sverd og sloss som sjørøverene.. Hvor hun har dette fra vet IKKE jeg..?

Her er et lite klipp fra kvelden vår..:) Herlig hu her alså..

Del innlegget mitt

17 thoughts on “3 barn i hus…

 1.  Godt å høre :)

  Tips, råd og erfaringer setter jeg bare stor pris på :) Og jeg tar det til meg..:)

 2. dette ble ikke sakt for å provosere, dette var bare et spørsmål om hun var klar over det, fordi jeg faktisk ikke var klar over dette selv for en liten stund siden… leser bloggen veldig ofte, så vet at Veronika er en fornuftig mor, men herregud selv om man er fornuftig så betyr vel ikke det at man vet alt her i verden !! må da være lov å spørre ett spørsmål uten at det skal bli sett på som negativt og provoserende ?

 3. Er ikke akkurat feil heller.:) Hehe

  Martine er så søt atte:) Lille popstjerna mi det..:P

  Ha en fin dag du å Ena. Klem :)

 4.  disse påstandene er jeg vel ikke helt enige i.. Men at det ikke er sunt med for mye vet jeg.. Og det er pga andre grunner enn dette.. Men som jeg skrev over overdriver vi ikke. Men en kort periode innimellom går nok veldig fint skal du se ;)

 5.  Ja, når vi kjøpte vårt tok vi det siste.. Og da hadde tvene kommet inn samme dag. De sa det tv gikk som varmt hvetebrød.. :) Tv er rett og slett fantastisk!:)

  Alt med måte går nok veldig fint ja..:)

 6. Så morro! Kan skjønne det var stas.
  Helt enig alt med måte, litt 3D går nok veeeldig fint ;)

  Det ble nytt tv på oss denne uka også. Samme samsung 55″
  Det er jo et kjempe lekkert tv da! ;)

 7. Må lese hele innlegget vet du ;) Og hadde du lest bloggen ofte så hadde du skjønt at Veronika er en ansvarfull og fornuftig mamma som kan tenke over slike valg selv uten at noen skal kritisere med masse spørsmålstegn :-) Det blir litt som å spørre om noe du egentlig vet svaret på men bare gjør det for å provosere!

 8. viste du at det er farlig for barn å se på 3D fordi øynene er ikke ferdig utviklet.. så det kan være veldig skadelig for øynene og hjernen ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *