Idag er jeg 36 uker på vei inn i svangerskapet. Det vil si at det kun er 4 uker og 2 dager igjen til min termin 26 mars. 30 dager akkuart! Nå begynner dette virkelig å bli virkelig. JEG Veronika skal føde og bli mor! Er så vandt til at det bare er meg og Kristoffer. Og tenk, nå er vi snart en familie på 3.. Nå er det ikke lengre vi som er i fokus. Nå er det en liten jente som kommer til å ta helt over all vår «døtid». Ååh jeg gleder meg! Tenk at denne dagen har jeg ligget å tenkt på, snakket om, drømt om i mange mange år. Å nå er den faktisk her..

Magen har vokst masse de siste ukene! Den er stor og kjempe kjempe hard! Jenta vår ligger klar med hodet nede i bekkenet og beina planta godt oppi ribbeina. Hu er veldig aktiv om dagen. Faktisk mer enn hun noengang har vært. Formen er fin, og jeg bare går å ruger og koser meg. Nettene er litt vanskelige om dagen. Det er en blanding av tisseturer på do, snu seg over på den andre siden med en SVÆR mage i veien prosjekt. Tenk, snart skal jeg få ligge på magen igjen! Det skal jeg si jeg gleder meg masse til!

Igår var jeg hos Anne Elisabeth og så på «save the last dance». Den er bare nydelig!! Vi koset oss med deilig taco og litt snop :) Annes kjære mann er i Oslo denne uken, så da får jeg være litt reserve mann for henne! Hehe. Ikveld skal jeg til Anne Elisabeth og se «save the last dance 2» Hehe. Vi må jo få med oss begge 2.. Vi skal kose oss, og tror kansje det blir sjokolade fondy på oss ikveld! Nam nam!

Slik ser det ut utenfor vinduet hos Annie 

Se på de istappene da! Nam nam

Del innlegget mitt

5 thoughts on “30 dager igjen!

  1. hehe jaa jeg spiste litt av de istappene jeg.. Digg! Ja en blir litt rar når en er gravid! haha..

    Magen er stoor nåå :) Vært heldig med de strekkmerkene gitt.. Har fått noen små under magen her å.. Men de har kommet nå den siste uka.. Så får håpe det ikke kommer mer :S Hehe

  2. en ting jeg lurer på er om det finnes noe sånn som at jeg ser hvem som har komentert på det jeg har skrivd uten at jeg må kikke mellom alt. for det var det på den andre bloggen min. tenk hvis noen for eks komenterer et innlegg som jeg skreiv for 2 uker sia som ikke ligger helt først da får jeg ikke sett den om jeg ikke får beskjed lissom.

  3. sykt store is tapper da!=D di så kalde å gode ut faktisk!:P haha så rar jeg er.ja di klærna kan jeg faktisk bruke om jeg tar å blander litt ! hadde ik kjøpt så mye så hadde ik gjort noe uansett,men kjekt å få brukt det =) ja Linnea er kjepe fint! blir nok en av di navna der men er ikke sikker på hvem av di. magen din var også fin! har du ingen strekkmerker!!?:O har fått noe under magen jeg da:( men di er ikke særlig røde så får håpe di ikke bli så veldig synlige seinere !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *