//Samarbeid 

Da er søndagen her igjen og vi nærmer oss slutten på nok en uke. I dag skal Matias og Kristoffer på teater med Nils (som går på samme avdeling) og pappaen hans. Da benytter Martine og jeg anledningen til å ta en jentedag! Hva vi finner på, har vi enda ikke bestemt oss for. Men kamera blir med i dag, slik at vi kan sitte å se tilbake på jentedagen vår og ikke minst vise guttene det! Martine elsker jo både å bli tatt bilde av, og å ta bilde så det er nok midt i blinken for henne..

I dag er det tid for månedens innlegg med rabatt fra Knerten & Karoline! Jeg er virkelig så glad og stolt over dette samarbeide, da jeg får muligheten til å gi dere lesere gode rabatter og kupp på kjente og gode klær fra merke «name it». I dag har vi samlet sammen mange favoritter og lagt i en egen kurv til dere. Alle varene i denne kurven er det 30% rabatt på!

Trykk HER for å komme til 30% kurven!
Rabattkode: Veronika30

blogg blogg1

I denne mappen ligger det mange av våre favoritter som er mye i bruk, mens andre er nyheter. Under ser dere bilder av barna med noen av favorittene fra tilbudskurven! Genseren Matias har på seg er genial da hetten kan tas av! Dette kan være praktisk når de er i barnehage eller i lek uten tilsyn. Jeg likte veldig godt at genseren ikke var supertykk med for osv, men at denne kan brukes litt utover høsten/sommeren også. Buksen er helt fantastisk, jeg bare elsker mønsteret! Buksen er desverre utsolgt, men de har helt lik bukse i snekkerbukse (bilde over). Denne står høyt på ønskelisten!! Martine har en nydelige enkel genser med et lite mønster i. Hun har disse genserene i flere farger, og de brukes daglig her hjemme. Både under gensere, kjoler osv. Buksen er slim, men er omtrendt som en tights da det er mye stretch i den! Du kan se flere bilder av henne med buksen på HER. Jeg har skrevet om kåpen til Matias tidligere HER, og dette er en stor favoritt hos oss! Martine har på seg en myk og god fleecejakke som hun selv elsker! Hadde det vært opp til henne hadde nok denne blitt brukt både inne og ute til alle tider på året!..

Matias: Genser // Bukse (snekkerbukseutgaven) // Jakke //
Martine: Genser // Bukse (den minste i tilbudskurven, str størrelse HER) // Jakke //
PS: Husk at mange av klærne i finnes i flere farger..

_MG_9950_1739 bilde3 _MG_9981_1770 bilde5 _MG_9960_1749 bilde4 Bilde1 bilde2 bilde6

Ellers har Knerten & Karoline masse fine nyheter til en fast lav pris. De er jo blitt nokså kjente for den utrolig gode softshelldressen (ELSKER denne dressen!), sine vinterdresser (som har vunnet i diverse tester), gravidtilbudet (der alle gravide får 35% på den minste kolleksjonen frem til barnet er 6 mnd. Send meg mail om du ønsker koden) og alle de andre kvalitetsklærne! Knerten & Karoline er helt unike ved at de deler ut rabatter på nyheter og aktuelle klær i en aktuell periode.

bilde9Untitled-1

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *