I dag har jeg vært på det som pleier å være den siste ultralyden, for å sjekke at alt er fint med babyen.. Og alt var helt perfekt! Han lå rett under «gjennomsnittet» og var fin i str.

Mor følger spent med på vår lille gutt på skjermen..

Trine kunne også vise meg at hodet lå godt plantet nedover, mens bena spenner ifra langt oppi ribbena. Ja, du det har jeg merket.. Akkurat slik lå hans storesøster de siste ukene også.. Trine sa «Ja, her er alt klart for fødsel». Hjeelp! Da slo det meg plutselig.. Det er jo ikke så alt for mange ukene til jeg faktisk skal i fødsel. Det er en blandene følelse på godt og ondt.. Men mest av alt på godt.. Jeg gleder meg så ufattelig til å se lille Matias!!

 Lille magetrollet får en grundig sjekk…

Legen hadde sendt med et skriv til Trine, slik at hun fikk litt update om hvordan ting lå ann. Både legen og Trine selv mente jeg burde få ekstra oppfølging mot slutten av dette svangerskapet. Selvom alt kan gå veldig bra denne gangen, er det en veldig betryggelse å vite at jeg blir fulgt et ekstra øye med. Så neste ul time blir 2 mai. Hovedgrunnen til ekstra ultralyder er for å følge med på at det er nok fostervann. Med storesøster ble det jo plutselig veldig lite i uke 36..

Storesøster har funnet frem lekene mens mamman blir undersøkt..

Siden sist jeg skrev en gravid update har jeg hatt en legetime. På denne timen var legen nokså fornøyd, siden bt mitt ikke hadde gått opp, og jeg ikke lengre hadde protein i urinen. Hodepinen og kvalmen kommer og går, og jeg kjenner godt på kroppen at den trenger ro nå mot slutten. Prøvene viste nå at jeg ikke har svangerskapsforgitning, heldigvis! Hadde jeg hatt dette ville formen bare blir værre og værre mente han. Men han sa at jeg hadde en stor risiko for å få dette, og at jeg måtte være forberedt på at dette kunne komme. Jeg fikk ny legetime allerede på fredag, for her skal det også følges ekstra godt med nå mot slutten.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “32ukers kontroll..

 1. Da skjønner jeg, ble med ett litt engstelig. Men nå er jeg bare engstelig på dine vegne. Får du oftere vanlige kontroller nå? Synes du burde få det..! Er jo selv inne annahver uke nå, selv uten noen som helst tegn, men bare for å bli passet på.

  Krysser fingre for at du ikke får noe ny SF.

  Klem

 2. Så bra at alt stod så bra til, med lillegutt. Og godt du får go oppfølging.

  Men hvorfor er har du fått beskjed om at det er stor risiko for at du får SF igjen? Pga du hadde sist eller dine symptomer nå?

 3. Godt alt sto bra til med prinsen i magen :D
  Får håpe du ikke får s.forgiftning heller,huff…
  Satse på noen gode uker nå på slutten :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *