I dag er jeg kommet til uke 35. Det er 5 uker og 2 dager igjen til termin som er 6 juni! Det er en så spennende tid jeg har foran meg nå! Jeg aner ikke når fødselen vil inntreffe, hvordan den vil starte, hvordan den vil utarte seg og ikke minst hvordan jeg kommer til å reagere når jeg får mitt nyfødte barn på brystet.. Jeg må ærlig si at det følelsesmessige i meg har virkelig kviknet til etter Lise fikk sin gutt. Jeg har enda ikke møtt den lille gutten, men jeg føler meg allerede knyttet til han.. Jeg snakket en stund med Lise på tlf i går, og hørte da masse søte babylyder i bakgrunn.. *smelt..*

Jeg kjenner at kroppen begynner å forberede seg.. Jeg har begynt å få en del nedpress, og merker at lillegutt flytter seg lengre og lengre ned. Det er jo i grunn litt rart å tenke på at hodet til lillegutt faktisk ligger under magen min. Når legen kjenner etter hodet kan han fint holde rundt det, og da kjenner han altså rett under buksekanten.. Det er både skummelt, spennende og kriblende å tenke på at det snart er vår tur, og at jeg snart skal føde.

Det har begynt å gå mer og mer opp for meg om dagen at det faktisk ikke er så lenge igjen av mitt siste svangerskap. I forhold til hva vi har bestemt til nå ønsker vi to barn, men en vet jo aldri etterhvert… Men blir det to barn, som det mest sansynligvis gjør er disse ukene mine siste som gravid. Jeg har derfor virkelig prøvd å nytet magen, sparkene og det unike med å bære et barn inni seg. Plagene og vondtene er der jo hele tiden, men når jeg virkelig konsentrerer meg om det unike ved dette er plagene ingenting! Jeg er så heldig og velsignet som får æren av å bære frem mitt eget friske lille barn..

Som sakt tok jo jeg og Veronica litt bilder igår. Det ble en litt på sparket shoot, så ikke akkurat veldig planlagt. Planen var i grunn litt magebilder, men det ble vel kanskje mest «tullebilder..» Hehe. Men her har dere iallfall sett noen.. Og her kommer noen av Veronica! Hun er så nydelig med den lille 24ukers magen sin :)

Ready to deliver?
Del innlegget mitt

3 thoughts on “35 uker på vei + shoot

 1. Så fine bilder:):) Spennende når der nærmer seg termin! :)

  Svarer deg ang barnehage her også jeg.. Alida har fått plass på Hubro.. Martine da??

  Ha en fin dag:)

 2. Så flotte bilder, du ser som vanlig helt nydelig ut =D
  Man må jo bare prøve og nyte en del av dette, tross plagene.

  Så hun hadde planlagt ks med dattra, men de tok det ikke da det var bestemt at det skulle tas?

  Du må si ifra når du får innklaiing og hvordan det går på samtalen med dem. Kan anbefale den samme legen jeg har. Han er snodig, men han er ikke så vanskelig slik som jeg hører en del andre leger er der…

  Ha en flott helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *