Da er dagen kommet.. Akkurat på dagen 37 uker ut i svangerskapet kom Martine til verden for litt over 2 år siden.. Riene startet rundt 13-14 tiden (med drypp) og hun var ute kl 18.55. Jeg er i dag nøyaktig 37 uker ut i svangerskapet.. Fra og med i morgen slår jeg rekorden fra sist, og går inn i en ny og spennede fase. Spenningen er jo såklart stor.. Når vil lillegutt komme? Han kan jo nå komme når som helst i de neste 5 ukene.. Han skal selv få lov til å bestemme når han vil komme, og jeg stresser ikke.. Hver gang jeg får litt sterke kynnere og litt mer nedpress enn vanlig blir jeg kjempe nervøs og tenker: Neeei, vent litt til du.. Kjenner jeg gruer meg litt for smertene som skal komme. For tenk snart skal jeg nok en gang gå igjen den størsten smerten jeg noengang kommer til å oppleve. Men samtidig skal jeg få oppleve noe av det største man noengang vil få være vitne til. Blandene følelser jaa..

Magebilde uke 37..

Forsatt ingen utovernavel :P Noen små strekkmerker som er kommet litt (samme som sist), men heldigvis svært lite :)

Vuggen som jeg skrev om tidligere i uken er kommet på plass. Den har fått plass ved siden av sofaen. Da Martine brukte den sto den ved siden av sofaen, og det var i grunn veldig kjekt. Jeg satt da ved siden av henne mens hun lå oppi der. Vår hjemmelagede uro (etter Martine) er kommet på. Nå trenger en bare litt hvit spraymaling så blir det bra.. Så skal madrassen få laken på seg, og lammeskinnet ligger klart..

Vuggen er på plass, og mannen tar en velfortjent pust i bakken..

Vi hadde jo en lekegrind etter Martine, men den var nokså liten. Siden vi har utrolig mye utstyr etter Martine, valgte vi å invistere i en ny. Vi ville da ha en som var noe større, slik at babyen skal få ro og fred fra storesøster en gang innimellom :) Vi hadde en helt ny og ubrukt tynn skumgummimadrass liggende, så av den laget vi madrass til bunden. Lekegriden vi valgte var basson 100×100 cm. Den kan stilles i 3 forskjelilige høyder. Kostet 1599,- på brio! Vi er storfornøyd. Her er nok en uro hengt på. Denne er fra fisher price, lager lyder og stråler lys opp i taket. Den har også fjernkontroll for late foreldre.. Haha.. Leker er funnet frem, og skal få en omgang med spriten før dem legges oppi grinden. Så nå skal bare denne madrassen få et laken også.. Forslag til hvordan laken vi kan bruke til 100×100 madrass?

Lekegrinden står i andre del av stua..

Og endelig har vi fått kjøpt inn blenda sensetiv vaskepulver + tøymykner som vi skal bruke til lillegutt i begynnelsen. Så i går ble første vask satt på, og resten ble tatt/skal tas i dag :) Mye som skal vaskes, men kjenner det er en smule morro å sette på første vask med smått tøy, sengesett, dyner osv..:)

Vask til Matias..

Da er det bare å ruge videre. Tiden går fort om dagen siden dem er nokså hektiske. I morgen er konf til mitt søskenbarn. Da skal jeg ta litt bilder og bake kake, så ingen fødsel enda takk.. Til uka er det en viktig norsk fremføring. Neste uke er det bokmål skriftelig eksamen. Uka etter det er det MATTE skriftelig. Ja, jeg kom opp i matte. Og på termindatoen får jeg vite muntlig, og den skal utføres to dager etter. Så det blir spennede å se om lillegutt kommer imellom dette, eller om han faktisk velger å komme når alt «styret» er over..

Litt sliten, uten sminke og håret i en stor floke.. MEN slik ser nå alså magen ut !:)
Del innlegget mitt

4 thoughts on “37 uker på vei + babyutstyr i hus..

 1. Amalie: Aah, thanks :):)

  Lillebølla: Kooselig med slike «spor». De er gull verdt :)

  Takk for det. Er en veldig spennede tid nå ja.. Hehe, ja kan nok hende det holder da.. Men alle er jo forskjellig.. Noen ønsker mange barn, mens andre syntes det holder med bare noen få. Her tror jeg nok det er stopp nå etter 2mann :):)

 2. Hei, fant bloggen din for litt siden og setter ett lite spor igjen etter meg:)

  Lykke til med fødselen og tiden fremover, det blir nok kos, kjenner meg ørlite babysyk selv når jeg leser slike innlegg.. Meeeeen tror vi er ferdige med småtroll nå, har 3 stk til sammen selv om de to eldste er ganske store.. Njaaaa får se,hva fremtiden bringer;)

  -Lillebølla

 3. Du ser som alltid strålende ut, og magen din er så flott.
  Laken til lekgrinda vet jeg ikke, kanskje et vanlig laken til en enkl seng vil kunne passe. (altså ikke et stretch laken)
  Da har du alt klart og han lille kan komme når som helst. Man kanskje greit om han blir der til alle prøver og xsamner er overstått. Er bare og vente å se… hehe.

  Ha en god helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *