Idag er lille gullet 4 uker gammel. Så til fredag er hun 1 mnd. Wow det er helt sykt at tiden har gått så fort alså. Hun har vokst masse siden hun ble født. Gleder meg til neste gang hun skal veies, og måles. Mange klær jeg fikk i str 56 som var alt for store før passer jo perfekt nå. Allerede. Blir helt satt ut jeg. Tenk når jeg etterhvert må begynne å legge vekk klær allerede.. :S Skummelt. Men veldig gøy å se fremgangen da. Hun er mye mer våken, «prater» mer, får mer kontakt og blikkontakt enn før. Hun har også fått mer og mer en utrolig hærlig personlighet. Gleder meg så til tiden fremover!

Trykk på bildet for å se det større. Jeg elsker denne dressen, og endelig passer den! Søt rosa dress og jakke med aper på.

Martine hermer etter mamma. Mamma elsker deg lille gullet

Igår var jeg ute å shoppa inn enda litt scrappingutstyr. Så idag skal det scrappes sammen med Lise. Det blir koselig. Deretter kommer enda fler jenter til Lise, så skal vi såklart se unge mødre. Alltid så stas når tirsdagene kommer og det er klart for en ny episode av unge mødre.
Se jeg kjøpte bunad til lille snuppa vår igår. Denne har jeg kjøpt i str 62 så hun kan ha den på 17.mai. Tenk at hun skal bruke str 62 allerede i mai! Hehe. Emma har også kjøpt seg en slik en, så nå blir nurkene våre like på 17.mai ja. Egentlig ganske søtt å tenke på at denne 17.mai er det ikke bare å rundt å «henge» i byn og feste på kvelden. Men denne 17.mai er jeg mor, og jeg kan endelig begynne å interisere meg for barneleker og barnetog igjen! Dette har jeg gledet meg lenge til du!

Gleder meg til å se snuppene våre i denne!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “4 uker gammel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *