Dette året er jeg så heldig at jeg skal få samarbeide med en av mine favoritt butikker – Knerten&Karoline. Jeg er helt sikker på at halve skapet til ungene er i merke «name it» som Knerten&Karoline selger. Jeg elsker disse klærne da jeg føler de gir oss «hele pakka». God kvalitet, stilig utseende og levelig pris! Butikken kjører jevnlig tilbud, giveaway, rabatter og goder på klær som er aktuelle i den spesielle tidsperioden. Kaos med kjærlighet har fått æren av å dele ut jevnlige «goodies» til dere lesere,  noe jeg tror kan være veldig aktuelt siden det er mange mammaer (og noen pappaer) der ute som leser bloggen.

50% rabatt!!

Vi starter nyåret med 50% avslag på et stort utvalg klær. Det er jo et VELDIG bra tilbud?
Her kan dere gjøre mange kupp da du kan finne alt fra hverdagsklær, pentøy, vinterklær til ulltøy innenfor dette tilbudet.

Rabattkode: salg
Rabatt: 50%
Alle varer som ligger under «tilbud 50%» Klikk HER for å komme til salgssiden

Mine favoritter fra salgssiden (alt dette er på 50%):
pent

ull uteklær

Nyheter!!

Jeg har selv kjøpt inn masse snacks fra tilbudshaugen (de har tilbud på de samme varene i butikk også). Jeg kom også over utrolig mye flott under «nyheter» og det resulterte i en litt tykkere garderobe til barna for en liten periode (de vokser jo SÅ fort?). Buksen Martine har på bildet er HELT fantastisk! Den sitter godt på både i livet og i bena (siden det er strikk der) og glidlåsen bak på buksen setter bare prikken over i`en spør dere meg.. Stoffet er mykt og behagelig å bevege seg i. Blusen klarte jeg ikke gå forbi da jeg så den i en av butikkene til Knerten&Karoline! Matias har på seg en helt enkel hvit body med krage (jeg syntes vi bruker så mye av det under vester og gensere). Bodyen er myk og med behagelig stoff som ikke krøller seg (jippi, så slipper vi å stryke!). Buksen er jo bare helt fantastisk – for ja jeg har en ting for knickers.. Matias selv elsker å gå med bukseseler og holder gjerne i dem mens han tusler bortover. Da er han så søt!

Untitled Untitled1
Bukse & skjorte

_MG_5191_7076 Untitled3
Body & knickers (Knickers er nå på 50%)

Ved kjøp for 200 kr, få en bukse GRATIS!!

For å virkelig «feire» mitt første innlegg for Knerten&Karoline har vi kommet frem til at vi skal være ekstra gavemilde! Derfor får ALLE som handler varer for over 200 kr en herlig jeans til en verdi på 179,95,- helt gratis. Du kan handle akkurat hva du vil, uavhengig om det er på salg eller ikke. Kommer varene dine på over 200 kr (etter fratrukket rabatt og uten frakt) kan du sende meg en mail med ordrenr ditt, type bukse og str på barnet så sender vi deg buksen.
Send mail til veronikadoli@gmail.com

bukse
Aden mini // Aden kids // Alinda mini // Alinda kids

Buksen har vi selv prøvd ut og den overasket meg veldig! Det ser ut som en «vanlig» jeans, mens når barna fikk dem på var det så mye strech i dem! Martine kommenterte det selv da hun plutselig sa: Mamma, se hva jeg kan gjøre a! Da sto hun å turnet rundt i stuen og smilte som bare det (bildet lengre ned). Matias sin bukse var litt for stor for han, men med «knapper» inni er det bare å stramme inn midjen så vokser buksen sammen med barnet. Genialt! Buksene er mykere enn vanlig da dem er laget av 76% bomull, 23% polyester og 1% elastan. Derfor er det ekstra moro å kunne dele ut en bukse jeg mener de fleste burde ha i hus! :)

_MG_5210_7095 _MG_5223_7108 _MG_5222_7107 Untitled4
Martine viser oss hvor tøylig buksen er..

Gravid??

Alle gravide som har termin innen de 6 neste mnd får hele 35% på den minste kolleksjonen til Knerten&Karoline.
Gutt & Jente.
Send meg en mail med ditt navn og din termin, og du får en kode du kan bruke 6 måneder etter fødsel, samt før selve fødselen.

Oppsummering:

♥ 50% på alt i tilbudskurven – rabattkode: salg
♥ Gratis bukse til alle som handler over 200 kr (ETTER fratrukket rabatt og FØR frakt).
Send mail til veronikadoli@gmail.com med ordrenr, type, farge og str
♥ Alle gravide får 35% på alle klær fra 0-9 mnd. Send en mail så får du rabattkoden.
♥ Frakt kommer på 59, uansett totalsum.
♥ Tips: Bakgrunnen til prisen på varen er merket med «tilbud», «nyhet» osv slik at det er lettere å få med seg hva som er på tilbud!
Dette står med noe svakere skrift.

// Samarbeid med Knerten&Karoline

Del innlegget mitt

8 thoughts on “50% rabatt OG giveaway fra Knerten&Karoline

  1. Så mange gode tilbud! Jeg har vært inne å bestilt og benyttet meg av gravid tilbudet.. Så kjekt at det varer i 6 mnd! Dette blit gøy å følge med på:)

  2. Så supert, da kan mor i huset gå litt berserk med god samvittighet ;)

    Ha en fin uke! :)

    Ps. Elsker bildene av Mathias på den trekassen, der var han virkelig en storsjarmør! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *