Høsten er her, og den tørre og kalde luften kommer snikende. Og det betyr for mange sensitiv og tørr hud. Her i huset har vi alle våre problemer rundt vinteråret. Matias er plaget med sårhet rundt munn, Martine er plaget med tørre og sprukne hender, mens jeg er plaget med tørre områder i ansiktet og på kroppen generelt.

//Samarbeid

For noen år tilbake prøvde jeg ut noen produkter fra Skinlove i forbindelse med et enkelt samarbeid. Jeg skulle teste ut noen varer, og skrive om dem. Ikke ante jeg da at jeg kom til å bli helt oppslukt av disse produktene og mange år etter sitte her med nøyaktig de samme produktene. Lageret av produkter fra skinlove har økt mer og mer, og er nå et «must» her i huset. Jeg liker svært godt at de er uten tilsteningsstoffer og trygge for barna og meg. Men det aller beste er vel at de faktisk virker! Jeg har funnet produkter som fungerer på den ene problemet etter det andre.

En av mine favorittserier er helt klart Pai Skincare. I bunn og grunn er jeg svært glad i alle produktene fra Pai, men i dag skal jeg vise dere mine alle største favoritter. Jeg skal også slenge med noen filmklipp av hvordan produktene påføres. Og til slutt skal jeg også dele ut en rabattkode på nettop serien fra Pai Skincare :)

Rabatt: 15% på alt fra Pai Skincare (så langt lageret rekker)
Varighet: Søndag og Mandag
Kodeord: kunformeg

Pai Hand Therapy Cream

På vinteren er vi rett og slett avhengig av håndkremen fra Pai. Martine pleier å ha en krem hjemme og en i barnehagen (skolen nå). Slik klarer vi å forebygge såre og sprukne hender. Tro meg – vi har prøvd alt.. Dette funket! Kremen er tykk og god, men trekker likevel raskt inn i hendene.

IMG_1395

Jeg er som sakt stor fan av omtrendt alle produktene fra Pai. Men i dag har jeg valgt å fokusere på ansiktspleie. Jeg har hatt en periode den siste tiden med lite energi og liten egenpleie. Med stress og liten egenpleie kommer også urenheter. Går jeg dager uten å rense huden kommer de snikende desverre! Men ser jeg at de er på vei, og tar en skikkelig rens av ansiktet klarer jeg faktisk å få de bort før det blir noen stoe urenheter.

Min daglig rutine

Pai Cleanser
Pai Toner (eller denne)
Pai Øyekrem
Pai Day Cream (eller denne, denne, denne)

Her er det litt ulike produkter ut i fra din hudtype. Spør gjerne skinlove om du har spørsmål rundt hvem type du bør velge. Disse produktene er helt fantastiske, og er drøye i bruk. Jeg fyller på ca 2 ganger i året med disse. Så de er virkelig verdt hver krone. Toneren gjør at du lukker porene etter du har åpnet dem med rensen. VELDIG viktig for at cleanseren skal ha effekt. Jeg har prøvd uten – og da kan jeg ikke love at urenhetene holder seg unna. Kluten som følger med en utrolig myk og god. Tar du godt og varmt vann på den, blir det som å være på spa. Cleanseren kan også brukes som sminkefjerner! Veldig kjekt :) Cleanseren svir heller ikke øynene, slik at du kan åpne øyene for å se om du har fått bort all sminken.

IMG_1404

Peeling av huden

Pai Peeling
Pai ansiktsmaske (eller denne)

Pai kommer også med en deilig peeling for huden. Denne har kommet med et annet utseende en den jeg har – om dere ikke finner den igjen. Følg linken over, så finner du den igjen. Peelingen er en myk gel som smøres ut i tørt ansikt med tørre hender. Gelen har små krystaller i seg som skraper av dø hud. Når den smørt godt ut tar du vann på hendene og maserer huden – da vil gelen skumme. Herlig!

Ansiktsmasken til pai er også helt fantastisk. Dette er faktisk den eneste ansiktsmasken som ikke gir meg et sprut rødt ansikt etterpå. Den er mild for huden, samtidig som den jobber godt med huden. Jeg varierer på å bruke denne og peeling. Man skal jo ikke bruke peeling for ofte, da det kan være for hardt for huden. Med denne masken føler jeg huden strammes opp og får en helt ny glød. Prøv den!

IMG_1409

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *