Denne uken er det vinterferie – noe som har fått en ny betydning for 1klassingen vår. Før var det jo ikke noe forskjell i dagene selvom det var vanlig barnehagedag eller om det var vinter/høstferie. Men nå som hun går på skolen var hun veldig klar over at vinterferien nærmet seg. 1 hel uke fri fra skolen!

Kristoffer har dratt på jobbreise fra mandag til onsdag, mens Martine har dratt på 2netters overnattingsbesøk hos sine oldeforeldre. Så i 2 hele dager har Matias og jeg storkost oss sammen – bare han og jeg. I går fikk han velge middagen, og det ble (ikke overraskende) taco! I dag hadde vi planer om å finne på noe sammen som han kunne velge. Han fikk mange tilbud, men ble til slutt enig med seg selv om bowling. Jeg var på bowling med Martine her om dagen, og dette var noe han også ønsket. Så da dro vi til byn..

Untitled1 Untitled3

Matias storkoste seg! Det er jo evigheter siden vi har vært på bowling – og han var jo blitt SÅ flink. Han kastet bowlingkulen endel ganger, men syntes også det var moro å prøve «sklia» der man sender bowlingkulen avgårde i en sklie. Når det var min tur fikk jeg god assistanse fra minsten.

Siden Matias skulle i bursdag til en kamerat i dag shoppet vi bursdagsgave. Vi satt av god tid til dette, siden Matias elsker å gå å kikke i lekebutikken. Han kan sitte å studere, prøve og leke med ALT der inne. Noen foreldre som kjenner seg igjen? Matias sover nå søtt i mamma og pappa sin seng – 2 natten på rad. Han syntes det er veldig stas med så mye fokus og oppmerksomhet på KUN han – 2 dager på rad. Og jeg – jeg ELSKER å tilbringe tid med et og et barn (kan vise bilder fra jentedagen vår i et senere innlegg).

IMG_3830

Matias er rett og slett morsom å være sammen med. Han ler og tøyser utrolig mye – og man klarer ikke annet enn å være blid når man er sammen med han. Vi har satt opp studio midt i stua her hjemme (i forbindelse med et oppdrag) – så vi tok noen tøysebilder før vi dro til byen i dag tidlig:

Untitled

Del innlegget mitt

4 thoughts on “2 hele dager med «mor og sønn tid»

  1. Han er jo kliss lik sin far, det er Martine også ;-) Pene, gode barn! Og en supergod mamma <3 Alltid hyggelig å lese bloggen din, Veronika! Ingen drama, krangling, drittslenging eller ekstreme mengder av materiell luksus du har behov for å vise frem! Bare en hyggelig nettside av ett hyggelig menneske ?

    • Ja, de er ekstremt like! Jeg har hørt at Martine har begynt å ligne litt på meg nå – for før var det KUN pappa i henne :P

      Så koselig med slik tilbakemld :) Ja – lite drama her. Kanskje litt «kjedelig» blogg for noen – men sånn har vi det :)

      Ha en flott uke videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *