Herlige og hellige helg. Jeg elsker helger. Fredagsfølelsen er ubeskrivelig. Når ungene er hentet og alle samles i sofaen for å senke skuldrene og nyte fridager. Flere som er enig?

Først av alt: TUSEN takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegget. Jeg har fått kommentarer, private meldinger og mailer fra dere. Og det varmer så enormt. Jeg har sittet lenge å vurdert om dette er noe jeg ønsker å dele eller ikke. Men med så mye gode tilbakemeldinger vet jeg at jeg tok det riktige valget. Dere er unike – hver og en!

I dag har vi en rolig dag her hjemme. Ungene har lekt utrolig bra sammen – og det er fantastisk. For noen dager går de i tottene på hverandre etter bare 5 minutter under samme tak. Mens på dager som dette leker de time etter time uten en eneste krangel. I stad kom de ned trappen for å gi mammaen sin en egen «Marcus og Martinus» konsert. Filmer fra minikonserten ligger på snap (veronikadoli).

IMG_5022 IMG_5032 IMG_5037

Ikke nok med at de hadde minikonsert. De hadde begge kledd seg ut i «spiderman/spiderwoman» drakter. Utrolig herlige! Bare se:

IMG_5049 Untitled Untitled1 Untitled3

Ha en deilig helg :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *