Snart er Martine skolejente, og da må niste smøres hver dag. De siste årene har barnehagen hatt alle måltider inkludert i prisen, og på den måten har vi jo blitt veldig «bortsjemt». Det blir nok en overgang å måtte planlegge måltider hver dag. Men det blir nok koselig også. Spesielt siden Martine har blitt så flink til å hjelpe til.

Barnehagen er veldig flinke med å forberede førskolebarna til skolen. En av «forberedelsene» er at dem smører niste selv, når det er turdag. Dette merket jeg godt, da vi skulle ut på tur i går, og Martine sa at hun kunne fikse niste til både seg selv og lillebror. Siden de har påskeferie, fikk de lov til å ha syletetøy på. Matias fulgte nøye med på Martine mens hun smurte på smør og syltetøy, delte skivene, brettet dem og pakket dem godt ned i 2 nistebokser.

Martine fikk en nisteboks av mitt søskenbarn her om dagen, og denne har blitt en stor favoritt! Hun skal gjerne spise frokost og kveldsmat av den, og da var det jo ekstra stas å bruke denne på tur i tillegg.

IMG_6467 IMG_6469 IMG_6472 IMG_6475 IMG_6477 IMG_6485 IMG_6486 IMG_6487

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *