Torsdag var det duket for nok en ny kontroll. Martines 8mnd kontroll. Alt var som det skulle, og da ble mor og far stolte vettu. Her er resultatet fra kontrollen:

9065 gram
72,2 cm i lengde
42,8 cm i hodeomkrets

Pappa i perm!

Fredagskvelden fikk vi endelig somlet oss til å handle inn en haug med stæch på nettet som skal på rommet til Martine. Gleder meg masse til å få det, slik at prinsesserommet blir ferdig. Siden dette er på vei fikk jeg endelig somlet meg til å rydde unna litt klær som er for smått, og finni frem litt hun kan bruke etterhvert. Vi har også ett kott oppe som masse har blitt stablet inn i under flytteprosessen. Dette ble også ryddet og masse ble lagt ned i kjelleren. Deilig å få det gjort! Nå kan man faktisk finne frem inne i kottet. Hehe.. Jeg er ett menneske som MÅ ha orden på «rotet» mitt, ellers finner jeg ingenting!


Her har vi vasket klær, tatt frem klær og lagt bort klær. Disse plasteskene er kjekke!


Rydding av kottet. Lite fint? Hehe.. På første bildet ser dere døra til kottet..

I dag, lørdag var vi faktisk på loppemarked. Det er vel andre gangen. For i det siste har jeg fått *pusseoppdilla*. Vel, det var to turer fra loppemarkedet og hjem det! Vi kjøpte inn litt skaper, pynteting og andre praktiske ting som vi skal fikse litt opp. Jeg gleder meg! Det er jo såå mye finere å pusse opp egne ting enn å kjøpe alt helt ferdig? Pusser man det opp får man sin egen vri på ting. Utrolig nok var det ikke mange hundrelappene som forsvant ut av lommeboka. Loppis er genialt! Men fytti å frekke noen er. Lesser opp en kurv med ting og prøver å snike med seg det ut. Og når dem blir stoppet sier dem bare at dem ikke har penger, men mange barn å ta seg av osv. Hallo? Man får det ikke billigere enn på loppemarked. Om man vil stjele, gjør man det iallfall ikke på ett så billig sted som ett loppemarked. Huff, tragiskt sier bare jeg. Og ikke minst stakars barn..:( Hva vi kjøpte får dere se etterhvert som det blir pusset opp!

Ellers i dag har vi hatt besøk! Både av Kristoffer sin bror, som bor i Oslo. Og av familien Trygsland/Risvold. Øyvind, Lise og Emma. Emma og Martine var helt i hundre i dag. Og det er veldig merkbart hvor glad dem begynner å bli i hverandre. Fler ganger i dag tok de hendene rundt halsen på hverandre og klemmet og nusset. Det smelter våre foreldrehjerter ja.. Våre nydelige barn danset, sang og lo hele kvelden. Leker sammen gjør de også nå. Vi har en morsom tid foran oss nå!

Nå var det lenge siden vi hadde sett onkel Aleksander, men vi ble fort kjent igjen.

Onkel og Martine leker..

Jentene leker..


Se så kosete de er da! Martine koser seg med tommelen til Emma. Hærligt, hærligt!

Martine koser seg på fanget til «tante» Lise, mens Emma koser seg hos «tante» Veronika..


Martine nusser Emma, mens Emma koser Martine..

FULL FART..

Ja, her var en haug med bilder til dere… Bedre med for mye, enn for lite eller hva?
Ha en flott helg videre!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “8mnd kontroll, oppryddning og litt lørdag

 1. Awwww, så vakker martine er. Også så lang til å være jente :) Morro med utvikling da :)

  Loppis er morro, synd det ikke er det her :/

  Ha en flott lørdag

 2. Jeg var også på loppis i dag. Hvor var du? Var på gimsøy skole og ett bare raskt innom som lå ved siden av en Rema 1000 ved Herøya.

  Så stor jenta di er nå, så fantastisk :D Og ikke minst er hun NYDELIG!!

  Ha en flott helg.

 3. Hu vokser og hu vokser:D Hehe frisk og perfekt prinsesse!
  Vi tre må ha en jentekveld snart! Lenge siden deg,meg og Martine har hatt en fondy/pc kveld nå! hehe..

  De blir nok bestevenner de to jentene ja! hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *