Først og fremst er det veldig gøy å se lesertallet på bloggen øke :) Velkommen til alle nye lesere. Og velkommen til dere 3 som er blitt nye følgere av min blogg. Veldig koselig er det også å få så mange fantastiske tilbakemeld.. Når jeg får tilbakemld kommer også blogglysten mer og mer. Og alle som er eller har vært gravide vet vel at man ikke alltid føler seg like «smaching» til tider. Så å få høre fra mange av dere leserene at jeg ser bra ut gravid, varmer hjerte mer enn dere tror..:) Ingenting kan gjøre en gravid kvinne mer fornøyd og glad..:) Dere som er lesere av min blogg må gjerne komme med ønsker om bloggstoff, om det er noe dere savner eller vil lese mer om. Jeg vet jeg har fått noen etterspørsler om sminke/hår videoblogg og fødselshistorie. Jeg har det i bakhodet, det er ikke glemt..:)

Over til min lørdag.. Jeg elsker lørdager! Som regel har familien fri, og vi kan starte en ny og god dag sammen. Spise en god frokost sammen, og bare nyte hverandres selskap. Martine er jo blitt ett skikkelig helgemenneske, og sover til alt mellom 9 – 12 om morgen.. Forige helg sov hun faktisk helt til 12.30.. ER DET MULIG? Jeg måtte vel ta 20 turer innom rommet bare for å sjekke at hun pustet. Men så lenge hun ikke får problemer til natten igjen, og hun er i humør skal hun få sove så lenge hun bare vil når hun har fri fra bhg :)

Herlige jenta vår.. Her har hun fått mini lovehearts..

Martines besteforeldre hadde spurt om dem fikk ha Martine litt på lørdagen. Jeg hadde jo fortalt dette til Martine på fredagen, og tro meg.. DET var IKKE glemt.. Hele lørdagen satt hun å maset om å få komme til «momo» og «beste». Siden solen skinte, og vi hadde en uprøvd vogn i heimen bestemte vi oss for å gå til momo og beste.. Deilig at dem bor så nære.. Martine har jo fra dag 1 vært veldig opptatt av vognen til babyen. Så når hun endelig fikk prøve denne var hun helt i 100!! Ååh «baby vogn» sier hun.. Kryper oppi vognen å sier «ååh sove sove sove».

Martine koser seg i den nye vognen.. Med pelskåpe å greier..:)

Pappaen med lørdagselvissveis.. :P

Mor med den voksende mage..

Vel fremme hos momo og beste ble snuppa som vanlig skjemt bort med smultringer, snop og caprisone. Da kan dere tro hun koser seg. Mammaen og pappaen var så heldig å fikk min bestemors nydelige daimkake. Ingenting slår den nei.. Vi ble enige om at Martine skulle være med momo og beste på kafetur, mens mammaen og pappaen skulle ha kjærestekveld.. Martine var veldig enig!

Tok ikke mange minuttene før Martine var godt på plass på «bestes» fang..

Verdens nydeligeste kake..

Jeg og Kristoffer pratet om å kanskje ta en tur ut, for å finne på noe.. Men vi ble til slutt enig om at det beste denne kvelden var å kose oss på sofaen med en god film, god mat og ikke minst hverandre… Noenganger er det, det aller beste :) Jeg elsker deg mannen min!

Kveldskosen ble nachos med rømme. NAM!!

 Hvordan var din lørdag?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “A saturdays story

  1. Lørdager er virkelig deilige ja :) Vi var på kles-shoppping til mannen, en kafetur med is og så koste vi oss med hjemmelaget pizza og tvn når poden var kommet i seng, en deilig og roig familielørdag! :)

  2. Godt med kjærestekvelder,heeelt alene :) Gull verdt!!
    Og snuppa har vel kost seg like mye hos besteforeldrene sine vil jeg tro ;)

    Godt å høre du liker meg ekstra godt,og at du likte innlegget :)
    Fortsettelsen kommer om noen dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *