I dag avtalte Martine og hennes venninde oppi gata (som også går på samme avdeling i barnehagen) at du skulle ake sammen.. Samtalen foregikk via mammaene via SMS! Hehe herlig! Vi gikk ut alle sammen og koset oss med all snøen! Noe godt må den da gi oss? :)

Untitæled

Ungene aket og var utrolig tøffe! Martine og venninden skled ned en STOR bakke helt alene i full fart mens dem lo helt rått. Hvor ble det av den litt forsiktige lille jenta mi? Matias hadde en av oss bakpå, og syntes det var utrolig moro! En gang sendte Kristoffer han ned alene, men det fant vi fort ut at ikke var så lurt da han ikke skjønte at han faktisk måtte svinge! Hehe.

Untkjitled

Untitled

Barna leket, foreldrene leket og skravlet litt innimellom alle aketurene. V koset oss med lunch ute i snøen og varm kakao. Nam! Venninden til Martine ble med hjem, opp på rommet og borte ble dem. De går så utrolig godt sammen de to.. Etter en liten stund var det på tide å si hade, for i ettermiddag skulle ungene på kafè med sine besteforeldre..

_MG_7124_8879

Så nå sitter vi her med tomt hus.. Litt deilig innimellom er det.. Å få huset helt for seg selv og KUN slappe av og nyte stillheten. Når ungene kommer hjem blir det nok kino her hjemme i stua. Gleder meg!

_MG_7104_8859

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Akedag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *