Jeg skal ikke legge sjul på at de siste ukene har vært harde… Veldig harde.. Denne eksamen er faktisk så stor og avansert at hver dag og hver time må brukes på studiespørsmål og nipugging.. Og jeg føler såklart på at jeg får liten tid med barna. MEN pauser må man jo ha innimellom all lesingen. Og i de pausene prøver jeg å gi barna alt jeg har.. Jeg har gått ned til barnehagen og hentet dem og tatt en tur på lekeplassen på vei hjem.. Vi tok med Martine på kino og jeg hadde en laaang lesestund/kosestund med Matias før leggetid her en kveld. Små stunder som betyr mye og som virkelig bygger meg opp..

1234236_463111403796415_275647341_n

På mandag er eksamen og da skal skuldrene senkes og jeg skal gi barna masse av min tid! Heldigvis er det bare snakk om noen uker innimellom der kjøret blir slik som nå.. Hadde det vært like hardt hele veien hadde jeg heller prioritert barna og studie senere. I den vanlige studietilværelsen kan man ta ettermiddager fri og ha tid med familien og venner..

Jeg elsker å finne på ting med barna. Og aktiviteter der alle fire kan være med. Derfor tenkte jeg at jeg ville dele med dere noen av aktivitetene som man kan gjøre sammen med barna. SÅ tar jeg gjerne imot flere tips som jeg etterhvert kan føre på denne lista! Hva gjør du sammen med ditt barn/barna?..

⭐ Dra ned til vannet og fiske krabber, fiske og studere alt som finnes i vannet.

⭐ Sommerland og andre parker

⭐ Dra på gårder og se på dyr

⭐ Utforske nye barnehager

⭐ Svømmehall/badepark

⭐ Dra på en lekeplass

⭐ Eventyrfabrikken

⭐ Bake/lage mat

⭐ Akebakken

⭐ Brettspill

⭐ Bowling

⭐ Teater

⭐ Bytur

⭐ Gåtur

⭐ Kino

Det var det jeg fant på i farta og jeg ønsker enda mer tips! Jeg fører på deres tips fortløpende og fører på flere av mine egne etterhvert.. Så legger jeg listen under «tips» i hovedmenyen under headeren min og «Martine og Matias – aktiviteter» som ligger under bilde av barna på høyre side.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Aktiviteter med barna…

 1. Lykke til med siste innspurt, godt du klarer å ta noen pauser innimellom :)

  Det var mange gode tips fra deg, og jeg likte godt Hannes om å spille spill :)
  Før lillebror kom til verden, hadde storebror og jeg en tradisjon om å utforske en ny barnehage hver søndag formiddag. Det var veldig populært :) Også prøver vi å dra på ting som skjer i byen, sånn som Formula Offroad her om dagen, Festdager på Stevneplassen eller lignende.

  • Tusen takk :D

   Det hørtes spennede ut! En stor slager her er nemmlig turer til barnehager og lekeplasser!! :D :D

   Ja, det er moro å få med seg litt av det som tilbys til barn og familier her i omårde :D

 2. Hva med å spille et spill? Et godt gammelt brettspill :) er det noe jeg husker aller best fra da jeg gikk i barnehagen, var alle de ettermiddagene jeg og pappa satt og spilte yatsy eller et annet spill før barnetv :) (Nå skal det også sies at jeg bare er 15 år da, så har jo levd med tv hele livet mitt…)

  • JA det pleier vi ofte gjøre her i huset. Glemte helt å føre det på. Både puslespill, stigespill og diverse brettspill elsker Martine å leke med. Matias er nok litt for liten for det enda, men han hjelper nå til på en måte fordi ;) Hehe

 3. Hihi, sånn liste har jeg laget også. Er så fint å ha syns jeg, for noen ganger, må jeg innrømme, er hodet blankt og ideene langt borte. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *