Da jeg våknet i dag ca kl 08.00 kjente jeg kroppen verket, hodet sprengte, halsen hadde knivblader og kroppen hadde null krefter.. MEN jeg hadde bestemt meg for å stå opp med barna siden det var farsdag.. Men siden ingen av barna hadde våknet tenkte jeg at jeg kunne slappe av litt til.. Til min store glede og overraskelse våknet ikke Martine før kl 11.30! Matias hadde vært litt våken og kun ligget ved siden av meg. Men hadde sovnet som en stein igjen… Og det å stå opp kl 11.30 kan jeg leve med! I skrivende øyeblikk ligger fortsatt far og sønn og drar seg. Mens jentene…

Jo de holder på å lage kake! Siden jeg har vært ganske dårlig denne uka har jeg ikke fått handlet inn og forberedt helga.. SÅ jeg måtte prøve å finne på noe av det vi hadde.. Det ble brownies! NAM. Siden min kjære er over normalt glad i gjærbakst tenkte jeg begynne på en kringle.. Men så fant jeg ut at jeg var tom for kardemomme! GAH.. Så nå sitter jeg å lurer på hva jeg skal gjøre.. Droppe det? Finne en oppskrift uten? (men da mangler jeg helt sikkert noe annet) eller prøve å sjekke om bensinstasjon har noe..?

I dag er planene lagt til pappakos! Og hva han måtte ville finne på :) Formen går veldig opp og ned. Men i dag er en god dag.. Foreløpig :)

Selvom Martine var ganske ivrig etter å smake på brownis deigen kom vi frem til en avtale.. FØRST et knekkebrød SÅ deigsmaking.. Det knekkebrødet forsvant fort ja..

Farsgaven fikk Magnus og Kristoffer sammen igår og dem hoppet av glede. Dem fikk nemlig noe som sto høyt på ønskelisten her i huset. Appletv! :) Så i går dreiv dem å surra lenge med den. Og jeg gikk å la meg alene når vi kom hjem. For gjett hvem som baare skulle teste den litt ut. hihi!:) Søtnos er han..

Ha en fin fin farsdag!

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Alle pappaers dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *