Til Matias sin 3 årsdag sto spill på ønskelisten. Jeg hadde fått anbefalt «se hva jeg kan», og dette fikk han av sine oldeforeldre. Jeg syntes det har vært så vanskelig å finne spill som passer for hans alder. Samt spill som hele familien kan spille sammen. Dette spillet var midt i blinken! Han fikk også «fantorangen» spill og «bingo» og begge to var helt supre! Derfor vil jeg i dag anbefale dere spillene videre. Vi hadde spillkveld på fredag, og ungene elsket det! Vi pleier ofte å ha «kino» i stua på fredager, men denne gangen byttet vi det ut med spill. Det er noe vi kommer til å gjøre flere ganger vet jeg..

IMG_0893

Bingo

Et spill som var superenkelt å forstå for Matias. Det var veldig enkelt. Man snurrer hjulpet og ser om man har samme merke på bingokortet sitt. Man kan velge om man vil ha tall, dyr osv på bingohjulet! Genialt. Ungene elsket det og hylte bingo når de klarte å få bingo eller dobbeltbingo. Anbefales på det sterkeste..

Untitled IMG_0875 IMG_0881 IMG_0892

Fantorangen

De to neste spillene er ganske like og utrolig kjekke for barns utvikling. Forskjellen på dette spillet og «se hva jeg kan» var vel at spørsmålene på dette spillet var noe enklere. Matias svarte på flere av spørsmålene i det andre spillet også, men fikk  til flest med dette spillet. Om man klarer å svare rikitig får man flytte brikken fremover..

IMG_0897 IMG_0899 IMG_0912 IMG_0914 IMG_0915 IMG_0919

– kan du rekke opp høyre hånd?

Se hva jeg kan

Som sakt er spillet enda mer utviklende da spørsmålene kan være litt mer avanserte. Men det er en god blanding! Så om man spiller med de aller mindre kan man sortere spørsmålene i to bunker slik at den minste får de enkleste spørsmålene. Her skal man slå to terninger, og hvem man vil benytte seg av. Man skal deretter trekke et kort, og får igjen flytte fremover om man svarer riktig.

IMG_0938

– kan du ta foten på nesa di?

IMG_0942

– Dans

IMG_0948

Alle tre er supermorsomme, og ungene elsket hver av dem. Endelig har vi funnet spill som passer til alle i familien, og vi kan variere litt så vi ikke går lei :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Anbefaling: Barnevennlige spill med barna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *