//Sponset opphold

FOR en deilig dag dette har vært! Gradestokken har vist hele 19 grader i skyggen, så i solen har det vært veldig varmt! Mona og jeg har virkelig tatt det helt med ro og bare kost oss med å slappe av. Vi har ikke hatt noen spesielle planer, slik at vi kan legge opp dagen akkurat slik vi ville. Poenget med hele turen var å ta det helt med ro og ikke se på klokka.

Untitled10

En sen frokost på verandaen med sol, deilig musikk, måkeskrik og lyden av bølger som traff strandkanten. Helt nydelig! Siden været var så fint valgte vi å kose oss ute. Vi gikk en tur langs vannkanten og ut til et svaberg. Der satt vi i timesvis og skravlet, lo og hørte på deilig sommermusikk.

Untitled4 Untitled5 Untitled7 Untitled8 Untitled9

Som dere ser hadde vi det også litt moro med litt akrobatikk. Mona er jo sprek som bare det – og når jeg prøvde på det samme så det faktisk bare helt tåpelig ut. Bare se:

Untitled6

Ellers har vi nytet alt hotellet har å by på. Vi har tatt oss en iskald øl langs bryggekanten. Vi har spist friske bær med yoghurt sammen med et glass musserende på verandaen. Vi har vært på spa og sittet på verandaen i badekåpen i lang lang tid. Vi har kost oss med deilig middag og nå venter nok en koselig jentekveld med daffebukse, spill, vin og latter.

IMG_6631 Untitled1 Untitled2 Untitled3Untitled

I just love it!

-Mer oppdatering kommer senere

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *