Lørdagskveld fikset jeg og Anne oss litt på håret.. Fargen hadde begynt å bli litt blassen, og noen av oss hadde en kjempe ettervekst! Og det er noe vi ikke liker….Både meg og Anne ønsket å farge håret mørkere siden vi nå går mot høsten.. Men det er jo veldig skummelt å farge det mørkt.. For da er det jo nesten klin umulig å få det lyst igjen (blir fort orange,,).. Vi fikk håret mørkere, uten at vi farget alt..:)

Før og etter!

Veronika:

Etterveksten var ikke den værste. Men håret var ganske så lyst, og stripene var ikke så tydelige lengre.. Håret fikk en mørkere helhet, men samtidig har jeg noe lyst i håret enda..

Oppå håret var det jo kommet noe ettervekst, og håret var nokså lyst.. På «etter» bildet ser håret veldig lyst ut.. Men det ble faktisk mye mørkere enn hva det ser ut som her. Fikk også mange synlige striper..
Anne Elisabeth:
Denne jenta hadde en nokså lang ettervekst.. Hun fikk en mørk look, men noen lyse nyanser innimellom

Bak var håret helt lyst nederst, og mørkt på toppen. Anne har jo vært i syden å da har håret blitt bleiket av sola.. På bilde nr 2 ser du jo hvor mørkt håret har blitt. Anne kledde brunt hår veeldig!!:)
Kvelden tilbringte vi med nye friske frisyrer, noe godt i glassen og en heidundrende tur på byn..
 
Takk for en koooselig jentekveld snuppelupp :D
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Anne og Veros lørdagskveld (med ny sveis..)

  1. Haha! De tre siste bildene gir en god latter her kjenner jeg! Ble noen døsige bilder en periode på mitt kamera å:P haha.. Kjempe kos og gleder meg allerede til neste gang.. Vi gjør litt a hvert galskap ja:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *