I går, 30 desember var min kjære venninde Anne Elisabeth 23 år. Vi ble i den anledning invitert på middag hjemme hos Anne og Sondre…

Meg og min kjære i bursdag :)

  

Den voksene mage ble ikke akkuart glemt igjen hjemme den heller… Martine sov på rommet til tante og onkel :)

Jeg ble til slutt ferdig med gaven til Annie. Tok litt tid, da jeg vet hvordan jeg vil ha det.. Hun fikk ett brunt fat, kurv, pynteting osv. Dette var jo fra oss alle 3. Også kom det en gave som var til Annie, fra baare meg! Nemlig ett hjerte hun kan henge på veggen, og ett bilde hun kan ha stående med noen fine og tankevekkenede ord..:)

Anne åpner den store gaven..

Sondre (min bror, Annes forlovede) laget deilig biff til oss alle 6. Og omtenksom som han er husket han å steke min ekstra godt siden jeg er gravid!:) Her snakker vi stekte poteter og grønnsaker. Hjemmelaget bernisesaus og ett stort og saftig kjøttstykke. Nydelig mat, helt klart!

Nydelig biff!

Hilde og Marianne var også med oss denne kvelden, og det var kjempe koselig å se dem igjen. De er Annes barndomsvenninder. Siden dem nå bor i Trondheim og Danmark blir det jo ikke så ofte vi ser dem, så alltid koselig å hilse på dem hos Annie når dem er hjemme..:)

Barndomsvennindene..

Søstrene

Planen var å bake en good kake til Anne. Men det rakk jeg ikke.. Okey, så får jeg kjøpe en ferdig på bakeverksted. Noo, kl var over 20. Da ble det ferdig kaker i butikken. Haha. Jaja, så ble det iallefall noe…:P Vi var jo alle så mette uansett så ble ikke så store kakespisingen.:)

Taadaaa..

23 år alt… Hmm, hvor ble tiden av?

Håper dagen ble bra jenta mi!!:)
Del innlegget mitt

One thought on “Annie 23 år :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *