//Samarbeid

I fjor sommer hadde jeg vippeextensions og det var jo helt nydelig! Jeg jobbet veldig mye i fjor sommer, og siden jeg dro hjemmeifra kl 06.15 var det herlig å slippe å bruke tid på å sminke meg så tidlig på morgen. Strandturer, bading og sol passet utmerket med vippeextensions, da jeg slapp å tenke på noe som helst av rennende mascara. Ofte har jeg droppet sminken på eks stranden, men det er jo deilig å føle seg litt «fresh».

Nå som sommeren nærmer seg så ønsket jeg å sette på nye vipper. Jeg er veldig kritisk til hvem som får lov til å gjøre dette, da jeg er veldig redd for skade på egne vipper. Derfor har jeg vært svært nøye på hvem som utfører dette. Jeg tar aldri det første og billigste jeg kommer over. Jeg har sett alt for mange som har gjort dette – og det ser ikke bra ut.

Untitled

Jeg snakket med eternityklinikken om vippeextensions og fikk en god innføring i hvordan, hvem og hva. De svarte godt på alle spørsmålene mine, så da hoppet jeg i det å prøvde ut volumvipper for første gang. Dette har jeg aldri hatt før så jeg var utrolig spent! Her setter de på enda flere vipper enn vanlig slik at man får enda tettere vipper. Wow – for et åpent blikk man får av slike vipper altså!

IMG_7821 IMG_7851 copy

Jeg er utrolig fornøyd, og jeg har allerede fått mange spørsmål om hvor jeg har satt på vipper. For det lønner seg virkelig å dra til noen som man vet andre har vært fornøyd med. Når jeg tok disse bildene her hadde jeg hatt på vippene i 1 uke, og vippene sitter like godt på. Jeg har nesten ikke mistet noen av vippene enda, så jeg er utrolig fornøyd. Jeg tenkte å lage et nytt innlegg når jeg har hatt på vippene en god stund, for da har jeg jo enda mer erfaring med dem.

IMG_7913 Untitled2

Jeg har satt på volumvipper og lengden er «12». Man velger selv hvor lange og tette vipper man ønsker.
Eternityklinikken er ikke dyre i pris heller. HER kan du lese mer om pris på ulike vippeextensions og påfyll.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *