Nå sitter jeg her med skikkelig julestemning. Etter denne kvelden kan jeg ærlig si at jula har kommet til mitt hjerte. For hvert eneste år har de gode, gamle heistadjentene en liten «julaften» sammen noen dager før jul. Dette begynte vi med i 2004, og har fortsatt hver eneste år. Vi har jo vært masse sammen i juletider før dette også, men det var først i 2004 vi gjorde dette til en fast tradisjon. Jentene som er med på julekvelden er mine venninder som jeg har gått i klasse med fra 1.klasse og oppover. Veldig godt å fortsatt ha kontakt med dem, ettersom vi har gått hver vår vei når det kommer til jobb og bosted.

Når jentene kom fikk dem hilse på Martine igjen, før pappan kjørte henne på overnattingsbesøk til sine besteforeldre..

Kvelden begynner alltid med en felles middag. Før lagde vi taco, men i fjord fant vi ut at vi nå kunne komme oss ett steg videre. Da lagde vi nemlig stek med poteter og alt annet tilbehør man har i julen. I år gjorde vi en ny og helt genial vri! Dette er noe vi helt klart kommer til å fortsette med. Vi valgte nemlig i år koldtbord. Alle tok med noe mat hver, og det ble såå mye deilig å velge mellom! Og alle tok med snop til rundt 50lappen. Dette er noe vi har gjort hvert år. Før pleide vi å sove over og se filmer og spise snop hele natten. Men nå som vi har blitt eldre har vi avsluttet julekvelden på slutten av kvelden. Så nå sitter jeg igjen her med en del snop! Haha.

Jentene skåler julen inn med julebrus!

Klare for mat!


Noe av den nydelige maten vi hadde..

Namme..

Julekvelden har alltid vært hos meg. Rett og slett fordi jeg elsker å lage til julestemning og dele dem med andre. I fjor var kvelden hos Lise, for da bodde jeg i en ganske så liten leilighet. Men i år hadde jeg ikke tatt så av som jeg pleier å gjøre med pynten, så beklager det jenter! Hehe. For på julekvelden pleier vi å ha lys overalt. Pynt i tak og på vegger. Juletre og masse rødt overalt! Denne kvelden har vi rett og slett for å få skikkelig julestemning.

Nok snop har vi iallefall..

Etter maten koser vi oss med skravling og snopspising. I dag hadde jeg stelt i stand ett slideshow som gikk i bakrunn på tv med bilder fra alle julekveldene vi hadde hatt. Dette falt så i smak at til slutt satt vi der å så på bilder og filmer fra mange mange år tilbake. For siden vi har ps3 og tråløst internett fikk vi tilgang til alt av filmer og bilder på ps3! Morro..


Litt intern humor da..


Jada, vi har det veldig morro..

Jeg smaker litt på godsakene til Rikke.

Etter dette var det pakketid! Ja, mye av grunnen til at vi kaller dette julaften for jentene er fordi vi har hele pakka. Hvert år legger vi alle pakker som er til hverandre under juletreèt og åpner dem sammen. I år gjorde vi en liten vri, som igrunn var ganske genial. Jeg satte opp en liste med navn på alle som kom. Deretter valgte jeg en «hemmelig venn» til alle. Det vil si at alle fikk en person de skulle kjøpe gave til, og det skulle være hemmelig. På denne måten slipper vi å kjøpe gave til så mange, og vi slipper at noen får mange pakker og noen få.. Under pakkeåpningen skulle vi gjette hvem vi hadde fått gave av, og på slutten kom fasiten. Utrolig morsomt! Jeg fikk to juleblader med tegneserier. Åh, er det julestemning matriale eller?

Alle 10 jentene har fått pakker.. Vi blir jo som småbarn igjen vi. Alle hylte høyt og maset som bare det om når vi kunne få åpne pakkene..


Lise K fikk filmen «syv liv» mens Lise t fikk body loation og ansiktsmasker.

Vi pleier som regel å se en film eller to under kvelden. Noen ganger julefilmer, og andre ganger dvdèr som vi har fått i gave. I år hadde Lise med disney juledvd, men desverre rakk vi aldri å se den! Synd, men sånn går det når vi har det morro.. Ellers ikveld ble rockeringen prøvd ut av de fleste, og mange likte denne rare tingen. Jentene var så flinke atte.


Karen og Nanna rocker som bare det..


Stini og Rikke tester også ut rockeringen.

Det beste med denne kvelden er at alle jentene er hjemme for jula. Og det er ikke ofte vi alle møtes, siden noen bor mange timer unna. Så noenganger hender det at vi nesten ikke treffes utenom denne kvelden. Dette gjelder såklart dem som bor ett stykke unna..
Tusen takk for nok en koselig kveld jenter.

Jeg har fått julestemning!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Årets faste julaften med heistadjentene

  1. takk for en hyggelig kveld :)
    kost meg masse. skal se om jeg får brendt bildene på en cd sånn at du kan få dem ;)

    åsså får du kose deg med øvelsene jeg viste deg :) så ska du nok se ( forhåpentligvis ) at det blir fart på sakene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *