I dag fyrte vi i peisen for første gang i høst. DA fikk jeg høststemning! Det er bare SÅ koselig å kjenne varmen som peisen gir, samt høre på de nydelige knitrelydene.

Lysene er tent og det er fyr i peisen. Hele familien har spist en nydelig indrefiletmiddag laget av verdens beste far og mann foran den deilig peisen. Nå er lysene senket og kveldens film er satt på. I dag skal vi se «Turbo». En super film for hele familien. Anbefales!

Untitled Untitled1

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Årets første peiskos

  1. Så deilig.. Vi måtte kjøpe ny peis, for den gamle sprakk i bakkant. Så vi får ikke peis før i november.. Men den er superflott, og jeg gleder meg skikkelig..

  2. Ååå så koselig! Her har jeg ikke startet peissesongen enda – skal male stua og er redd for «heksesot», så venter nok ett par uker, men gleder meg såååååå – for det er noe eget med knitringen i peisen :D

    Nyt helgen,
    Klems

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *