For et år siden åpnet jeg øynene for softshelldressene, så dette ble ungenens nye høst og vårdress. De var gode å bevege seg i for barna og barna kom ikke våte hjem en eneste dag i fjor..

Untitled4

Siden softshelldressene falt såpass i smak her hjemme ble jeg nyskjerrig på årets softshelljakker. Begge barna trengte nye høstjakker, så jeg satt meg ned å leste litt om dem. Det positive med jakkene er at dem i år har gått fra 5000 mm vannsøyle til 8000 mm. Dem er 3000 g pustbar og har reflekser både foran og bak. Jeg blir faktisk ganske skremt over hvor mange jakker som ikke har reflekser på seg..

Untitled5 Untitled7

Prisen var heller ikke så gal, noe som er veldig positivt for en studentmor som meg. 299 kr for 1-4 år og 350 kr for 5-12 år.
Ungene trivdes godt i jakkene. Dem er enkle å bevege seg i og ungene blir ikke klamme og svette i dem. Anbefales veldig!
Jakkene fåes kjøpt i butikk hos name it eller på nett hos knerten og karoline.

Untitled

PS: Dette er ikke et sponset innlegg, men jeg vet det er mange bloggere som har jevnlig rabattkoder på eks på hele nettbutikken. Så holder man øynene oppe kan man gjøre et kupp!:) Oversikten ser dere HER..

Har dere prøvd softshelldressene eller jakkene? Evt hvem andre merker velger du av høst/vinterklær til dine barn?

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Årets høstjakker

 1. Har ikke hatt softshelljakker/dresser til mine barn, men det er vel fordi de nettopp har blitt så populære? Nå er jenta 7 år og har polarn og pyret sin jakke/bukse til bruk på høsten. Kjøpte de da det var 70% salg så betalte ikke allverden;) Ellers har hun ett sett med HH også, liker begge like godt:)

  Til vinteren har vi brukt lego tec, noe som har vært bedre nn reima til vår jente som er lang. Passformen er mye bedre og hun har ikke vært våt eller kald de årene vi brukte den. (3 år i bhg,1 år på skolen) I år har hun skogstad vinterdress, er spent på om den funker.

  Jobber i bhg på storebarn og erfaringsmessig så holder det meste mål,så lenge de er store nok og har strikk under foten;)

  • Ja de har vel bare vært så populære i et par år :P
   Utrolig greit med tilbud!! :) Det burde jeg være flinkere til å benytte meg av selv ;P

   Vi har tidligere brukt name it vinterdressene og er fornøyd med dem.. :) Helt klart at noen dresser passer bedre til noen barn enn andre..:) Er ikke alltid bare dressen det kommer ann på, men barnet også :)

   Ja strikk er viktig!:)

 2. Vi elsker dem!! :) Men det vet du jo… Jeg har vært mye mer fornøyd med disse dresse enn Reima sine – faktisk! :) Hatt mye mindre vått tøy etter vi begynte med denne. Det samme gjelder vinterdressen, så vi velger name it til Tobias i år! :)

  • Dagene har gått litt i ett pga eksamensforberedelsene.. Derfor tok det sin tid.. Skrev at man kunne spørre i et par dager i tillfelle det skulle komme alt for mange spm ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *