Jeg skal i år for første ha en type adventskalender her på «Det fantastiske liv».. Jeg ønsker å gi dere lesere muligheten til å vinne en adventsgave hver søndag i advent. PLUSS at det på julaften kommer en ekstra premie (som jeg tror de fleste har lyst på!)..:) Hver fredag fremover vil jeg avsløre premien og dere kan da melde dere på. Og hver søndag i advent trekkes den en vinner.. Høres det bra ut?…

Den første gaven jeg ønsker å gi dere lesere er smokkesterilisatoren fra «såklart«. Jeg har tidligere prøvd ut denne selv, og jeg er veldi fornøyd! SÅ lettvint og genialt. Les mer om denne HER. Til alle som ønsker seg denne eller ønsker å gi denne i gave: «Den er nå på TILBUD» :)

Så om du ønsker å prøve vinnerlykken her på «det fantastiske liv» så legger du igjen en kommentar på dette innlegget.. Og om du vil ha litt ekstra vinnerlykke kan du opparbeide deg noen ekstra lodd..
1 ekstra lodd: Beskriv ordet «julestemning» (enten med et ord eller mange!)
2 ekstra lodd: Del min julekalender på din blogg eller facebook (kopier bilde og lim den inn i ditt blogginnlegg)

Da er det bare å si: Lykke til!:)

Del innlegget mitt

28 thoughts on “Årets julekalender til dere lesere

 1. Vil veldig gjerne være med + ha et ekstra lodd:

  Julestemning for meg er når det snør ute, en har levende lys rundt seg, har pynta til jul og ikke minst kose seg med gløgg med familie og venner :)

 2. Jeg vil også være med. Julestemning for meg er julestjerne,julebakst, kjøpe inn gaver for så å pakke de inn selv og ikke minst god mat med familie! Hilsen Linn (linn-larsen@hotmail.com)

 3. Jeg vil være med ! Gratis julegaver er jo bare fint :)

  Julesteming for meg er pepperkakebaking, juleverksted, amalies jul, julepyntet hus, julekvelder med gode venninner, leking i snøen med pepperkaker i sekken og masse masse familie og venner !

  Poster innlegget på facebook også :)

 4. Jeg vil gjerne være med :)

  Når alle jeg er mest glad i er samlet i et julepyntet hjem, med nisser og annen pynt. Hjemmelagde pepperkaker og annen bakst er på bordet. Da har jeg julestemning. :)

 5. For en fin liten sak, slik har jeg ønska meg lenge:P

  julestemning for meg er da jeg og barna koser oss med jule verksted og pynter pepperkaker, mens snøen daler flott å fint ute, sterinlys i vindusposten og julesanger på cd i bakgrunn=)

  mvh Linn Hege Solum
  solumjenta@hotmail.com

 6. Ååå sånn vil eg ha til prinsessa mi som kommer i mars :)

  Julestemning for meg er heile familien samla til julebaksten med snø ute. Starinlys i kvar ein krok og julesanger i bakrunnen :)

 7. En slik smokksterilisator hadde vært en midt-i-blinken-julegave for lilleprinsen så jeg hiver meg på! Julestemning; snø!
  Astrid

 8. SÅÅÅ koselig å høre om alle deres julestemningsbidrag. NÅ får jeg juelstemning :D:D

  Det er et lodd bare for å skrive at du vil være med.. Så for dem som har skrevet her + skrevet om julestemning får alså 2 lodd. Dem som har gjort alt får 4 :)

 9. Hva er ditt navn anonym? Slik at jeg vet hvem du er om du vinner..:) Du som hadde denne kommentaren..:

  EG VIL VERE MED! Eg kjem i julestemning av julemusikk, levande lys, gode klemmar, lukt av kanel og mandarinar. Jula er rett og slett fantastisk:)

 10. Jeg vil gjerne være med.

  Julestemning for meg er familie, levende lys, julemat, brettspill, aking, middagsselskaper, smaken av klementiner og lukten av granbar :p

  Jeg deler også på facebook :)

  Da blir det 4 lodd.

 11. Jeg vil være med :)
  Julestemning for meg er pepperkakeduft, snø, røde potter, hvie levende lys i små røde staker:)
  deler og på facebook.

  God helg:)

  Hilsen Kine.

 12. EG VIL VERE MED! Eg kjem i julestemning av julemusikk, levande lys, gode klemmar, lukt av kanel og mandarinar. Jula er rett og slett fantastisk:)

 13. Jeg vil være med!
  Julestemning er for meg når alle innser at det er jul, og man slapper av og nyter hverdagen frem til den store dagen. Alle blir et hakk gladere :)

 14. Så gøy! Jeg vil være med!
  Julestemning for meg er ro i huset, snø ute, tente lys, lukten av juletre og julemiddag fra kjøkkenet og være omringet av de man er glade i.
  Deler på facebook

  4 lodd på meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *