I helgen hadde vi bestilt biletter til dyreparken i Kristiansand. Av alle parker vi har vært innom er helt klart dyreparken en sikker vinner! Det at parken byr på utrolig mye ulike og spennede dyrearter er jo bare en bitteliten del av opplevelsene. Ungene er STOR tilhenger av Kaptein Sabeltann land og kardemommeby. I år fikk vi også oppleve Hakkebakkeskogen, og dette var virkelig stort! Her kommer en liten oppsummering og et bilderas fra våre dager:

Vi ankom Kristiansand på fredag og booket oss inn på Kristiansand feriesenter etter anbefaling fra en kollega. Vi hadde lånt campingvogn av mine besteforeldre og hadde derfor masse muligheter for helgen. Lørdag var vi superklar for en hel dag i dyreparken. Desverre pøsregnet det hele dagen. Ungene hadde fult regnutstyr og måtte ha godt med klær under siden det var såpass kaldt. Jeg hadde med min gule og matchende regnjakke fra kattnakken. Men siden verken jeg eller Kristoffer hadde med støvler eller regnbukse dro jeg fra dyreparken og bort på sparkjøp for hasteshopping slik at dagen kunne bli litt bedre. Da ble det regnbukse, jakke og støvler på både Kristoffer og jeg. Så med fult regnutstyr og paraply hadde vi en tålig fin dag. Fordelen var at vi slapp køer overalt! *Fnis*. Vi dro tilbake til campingvognen slik at barna fikk sove litt før de ble vekt rett før 23 for å se på show inne i dyreparken. Kaptein Sabeltann og den magiske diamant. Showet var virkelig helt fantastisk både for store og små! En opplevese alle burde få med seg! Lørdag regnet det såpass mye at jeg ikke orket ta stort med bilder. Og siden vi ikke følte vi hadde fått utnyttet dagen fult ut booket vi innpass på søndagen også for redusert pris.

IMG_3178

Søndag var været MYE bedre! Det var sol og overskyet jevnt hele dagen. Humøret var på topp og vi var superklare for en ny dag UTEN regn! Barna hadde selv plukket ut dagens antrekk. Martine skulle være Sunniva, mens Matias skulle være Kaptein Sabeltann. For dere kan tro det var en stor skuffelse og ikke kunne gå med dette antrekket på lørdag?IMG_3185 IMG_3191 IMG_3194 IMG_3200 IMG_3216

Som dere ser over kikket vi på masse uliek dyr og matet noen av dem. Martine har virkelig blitt glad i å ta bilder, så hennes eget kamera var mye fremme denne dagen. Hun filmer, tar bilder og kikker over dem etterpå. Akkurat som sin mor. Vi kjørte med den sorte dame både på lørdag og søndag – og ungene elsket det! Vi fyrte opp kanonene, ropte hiv o`hoi og vant over «grevinnen».

Untitled1 IMG_3229 IMG_3233 IMG_3241

Litt senere på ettermiddagen kikket vi på «sommershowet» i Kardemommeby der flere av innbyggerene opptrede med sine innspill. Vi så blandt annet «den talene kamel», «pappegøyen fra Amerika», «Tante Sofie», «Politimester Bastian», «Kasper, Jesper og Jonatan», «barbermester Sørensen», «bakebarna» osv. Ungene koste seg med sukkerspinn mens de kikket på showet. De sang, lo og ropte med. Etter showet fikk barna hilse på alle innbyggerene, noe som var veldig stort! Spesielt for Martine.

IMG_3262 IMG_3274 Untitled2 Untitled3

Vi fikk også med oss det nye showet inne i Hakkebakkeskogen! Dette var utrolig bra, og derfor så vi dette både lørdag og søndag. Vi fikk sitte på et «tribuneshow» og ble kjørt rundt i skogen der vi fikk se på alle innbyggerene i Hakkebakkeskogen. Utrolig levende, morsomt og spennede når skuespillerene kom helt ned til vogene.

dyrepark Untitled4

Lørdag kveld var våre to dager i dyreparken over for denne gang. Ungene var slitne, men utrolig fornøyd! Siden vi hadde parkert et stykke unna lekte ungene og jeg på lekeplassen mens Kristoffer hentet bilen. Søndagskvelden brukte vi i campingvognen med snop, musikk og masse kos!

Untitled5 IMG_3299

På mandag var vi innom IKEA og kjøpte med oss en HAUG med godsaker som jeg skal vise dere frem på bloggen fremover denne uken. Både til stor og små :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *