I dag skulle jeg og Rebekka til byn for å starte litt på julegaveshoppingen. I år tenkte jeg at jeg for engangsskyld må være flink til å være tidligere ute. Men kom jeg hjem med noen julegaver? Nope! Jeg må nok starte med å lage en liste over hvem, hvor mye og hva..

Men vinterjakker til ungene ble kjøpt inn. Begge ungene bruker i dag høstjakkene fra name it, men jeg syntes disse allerede begynner å bli litt kalde.. Men når starter man for fult med vinterjakker? Den overgangen er supervanskelig!

bilde3 _MG_6950_8184

Martine fikk en herlig jakke fra Lindex som også var god og varm. Jakken er nok kanskje en god overgang til de aller tykkeste jakkene, og er usikker på om denne er varm nok midt på vinteren. Men den virket god og varm iallefall, så da får vi bare se det litt ann utover vinteren.

bilde4 bilde5 bilde6

Matias fikk en parkas fra Kappahl. Elsker den rett og slett. Dette er en skikkelig god og varm vinterjakke.. Jeg var litt usikker på størrelsen siden Matias i dag bruker 92 mest. Men vi gikk for 98, så har han litt å vokse på. Den var jo ikke alt for stor på han og han beveget seg godt i den :)

bilde1 bilde2

Noen som har de samme jakkene til sine barn? Evt hvem vinterjakke har du gått for i år? Både til dere selv og barna. Vi er nemlig på let etter den perfekte vinterjakke til kristoffer :) Jeg bruker min fantastiske parkas fra ifjor (cubus). Elsker den!

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Årets vinterjakker

 1. Jeg bruker jakke fra stormberg å går for den i år også. Er nesten litt for varm av og til. Så bruker nesten bare tynne gensere eller t-skjorte under.

  • Det er helt sant!.. Her blir som regel dress brukt dersom vi skal ut på tur osv. Jakkene blir kun brukt til og fra bhg og inn og ut av bilen. Så foreløbig har vi ikke invistert i såpas dyre jakker, så lenge disse holder mål :)

 2. Mini har fått skikkelig dunjakke fra bergans, litt luksus men svigermor insisterte på at han skulle ha den:-) Mannen har parkas fra didriksons, anbefales! Vurderer samme til meg selv, selvom jeg har en knallgod dunkåpe fra anemone…

 3. Min datter har en polarn o pyret vintervakke fra i fjor, satser på at den passer i år og. Hun har og en boble kåpe fra name it vi bruker til pent (håper den passer og). Pr nå bruker hun en reflex jakke som har litt for inni. Jeg bruke boble jakke fra stormberg, men har ett ønske om en litt penere jakke til penere bruk og.

  Jeg syntes og det er vanskelig og vite når overgangen er til vinterjakke, vintersko og for den saks skyld.

  • Det er kjempe vanskelig med den overgangen ja! Huff… Bare det med når en skal bruke strømpebukser, ull osv..

 4. Så fine jakker. Er selv i tvil om hva jeg skal kjøpe til min største. En slik som du har kjøpt eller en Reima vinterjakke,. Samtidig er det begrenset for hvor mye man bruker jakke på vinteren også, for det går jo mest i dress. Ut og inn av bilen omtrent bare :-) Jeg har sett på en på Cubus til henne. Hva kostet Martine sin? Selv har jeg en parkas fra Freequent sommjeg kjøpte i fjor :)

  • Er nettop det jeg har tenkt også! :) Så derfor valgte vi disse. Og vi er foreløbig SUPERfornøyd alså!

   Denne til Martine kostet 500 kr :)

 5. De var kjempe fine begge to :) Modell jenta da ♡
  Kajsa har parkas fra Name It :) Og en parkas fra Cubus i fjor. Majken har ingen,usikker på hva vi skal gå for. Jeg har og parkas fra Cubus,3-4 år gammel. Hull i lommer og mangler en knapp :p Trenger nyyy!
  Andrè kjøpte fin grønn parkas fra Dressmann i fjor,god og varm.

  • Takk :D Ja, hu tar seg godt foran kamera hu der! <3

   Høres ut som noen gode jakker <3

   Aah! Kanskje jeg må se på dressmann ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *