Flere der ute som er enige i at barnas føtter vokser så voldsomt raskt?? En ting er at dem vokser ut av tøyet sitt, men her har dem faktisk hatt tøyet sitt lengre enn skoene. Hvert eneste år må ungene ha nye cherrox, høstsko, vintersko, joggesko, sandaler og pensko. Og i noen tilfeller har vi faktisk måtte kjøpe nye cherrox på våren, selvom vi hadde kjøpt nye på høsten.. På sko er jeg veldig nøye med å følge størrelsen dem skal ha, her kan man ikke kjøpe en størrelse for mye (evt kan det gå med en ekstra såle)..

I år kunne vi bare glemme å få på ungene fjorårets vintersko, så derfor måtte vi ut på skojakt nok en gang. Vi fant også ut da at det var på tide med nye cherrox til våren, for de var ganske knappe nå.. For hver gang vi kjøper sko til ungene føler jeg at vi hopper over 1-2 størrelser. Martine er oppe i str 30 allerede, mens Matias måtte opp i str 26. Barna begynner å bli store nå!

_MG_0137_1952

I år valgte vi vinterskoene fra «shoeday» (tidligere økonomisko) som vi alltid har vært så fornøyd med. Her slipper man å bli ranet, MEN likevel få samme gode kvaliteten. Min gode venninde Anne er jo daglig leder for en av butikkene der, så hun gir meg gode råd om hvem sko som virkelig anbefales, og som har fått lite (og i noen tilfeller ingen) klager. Vi har alltid valgt vinterskoene derifra, da ungene aldri har vært våte eller kalde på bena selv på de værste dagene.

_MG_0140_1955

Prisen er kr 399,- per skopar. Et skikkelig kupp MED kvalitet spør du meg :) Ungene ble storfornøyd med nye sko. Martine fikk velge farge selv (sto mellom blå, lilla og rosa) og det ble jo såklart rosa! Da matchet det jo dressen hennes!

HER er skoene til Martine
HER er skoene til Matias

Hvilke vintersko har dere valgt i år?

Del innlegget mitt

16 thoughts on “Årets vintersko

 1. Synes det er kjempebra at du «fronter» billige sko også, spesielt i disse «merkeklær»-tider! Jeg skal huske til neste år og sjekke ut disse, for sko er dyrt! I år ble det viking på guttene her, men siden jeg fikk de på sånn 2for1-tilbud ble det ikke så ille pris likevel. Jeg prøver å være obs på tilbud som kommer, men ikke alltid like lett med slike sesong-klær som ikke kan kjøpes en årstid på forhånd siden barna vokser så fort.

  • Når en får et så godt tilbud må en nesten bare takke ja? hehe :) Deilig med tilbud på slike dyre ting til ungene. Blir endel kostnader med nye utedresser, fleecedresser, ulldresser, sko, vanter, luer, ull osv :P

   Ja, jeg hang meg veldig opp i hva «alle andre mente» før da Martine var liten. Men nå har jeg erfart at selv «de beste merker» kan svikte, og de «ukjente merkene» kan imponere!

 2. Takk for tips, de var jo kjempe billige ift. viking/ecco osv =) Og hvis de er samme gode kvaliteten så er det jo ikke noe å tenke på engang :) Har ungene dine «normale» føtter? Min gutt på 3 år har både breie føtter og høy vrist, vet du åssen disse skoa er til slike problemføtter ? ;)

  • Jeg er iallefall utrolig fornøyd. Nå har jo ikke viking, så får ikke sammenlignet. Men mine unger har iallefall vært tørre og varme på føttene igjennom hele vinteren hvert år. Sjeldent dem bruker varme sokker i :) Så da regner jeg med at det er ca samme kvalitet? Ungene har heller aldri gitt dem noe slitasje før dem har måttet byttes ut pga at dem ble for små :)

   Mine barn (spesielt Matias) er høy over vristen, så var veldig opptatt av å sjekke dette. De var gode over vristen og presset ikke :) I forhold til brede føtter kan jeg ikke love noe, men de virket romslige :)

  • Høy vrist og bred fot på en 3åring er ikke en problemfot! Det er en type fot av flere forskjellige og veldig vanlig i den aldersgruppen. Reagerer på det negative språkvalget.

    • Helt i orden :)

     Kan nok være at det har blitt kalt problemfot i en skobutikk eks ? Også har hun kanskje tenkt at det er det som er rett å kalle det :)
     Jeg tror nok ikke det var ment som at han hadde et problem. Men at det var problematisk å finne sko som passer. :)

     Men ser meningen din også Vilde :)

 3. Kjempe fine sko :) Jeg tenker at merke ikke har noe og si, så lenge skoa er gode og varme og at de er tørre på beina :) Har kjøpt mange sko par på den kjeden, og jeg har aldri hatt noen problemer med sko derifra :) Mvh Annette S.

  • Nettop! Da jeg skulle ut å kjøpe vintersko for første gang til mine barn hadde jeg fått printet det inn at jeg MÅTTE ha viking, testvinnere osv.. Så når jeg kjøpte disse tenkte jeg at det måtte være resevere.. For vi måtte jo ha den omtalte viking?

   Jeg ble ganske overasket når jeg innså at disse skoene gav ungene tørre og varme ben igjennom hele vinteren, selv uten ullsokker :)

   Kjøper utrolig mye derifra selv. Åpnet ikke øynene for den butikken før min venninde startet å jobbe der. :)

 4. Vi gikk for Viking Windchill i år, siden de kom best ut i test. Veldig fornøyd til nå ihvertfall, lette å få på og sitter veldig godt på foten deres! Celine har KUN brukt vinterskoene sine i flere uker nå, også på de verste regndagene/søledagene, og har aldri blitt våt. Så hun har fått testet de skikkelig ihvertfall, selv om moren er litt mindre fornøyd med at hun skitner de så voldsomt til istedenfor å bruke støvler/dockboots ;)

  • Samme her. Storesøster har testvinneren og lillesøster har testvinneren fra i fjor, kjøpt på salg. Her går vi stort sett for testvinnerne eller ecco/viking.

   • Så bra dere er fornøyd! Hørt mye bra om dem, så vurderte dem for en stund siden. men så prøvde vi disse og tenkte å ha dem som «reservesko», men de viste seg å funke 100% godt nok for ungene her, så da ble det aldri viking her. Men hørt mye positivt om dem da :)

 5. I år va eg heldig, fekk fjorårets viking modell til 150 kr pr par til mine to gull.! Stussa ikkje, for sjansen e jo stor for at vi må te me et nytt par til våren igjen…og ka gjere de vel om de fjorårets modell når enn e 4 og 2 år når de e kun fargen dei ser etter? Mammaen brydde seg i vertfall ikkje om de..:)

  • Oii for et kupp!! Jeg er alt for dårlig på å se etter slike tilbud! Hehe. Det er jo så lønnsomt.. Hehe, nei hvem modell har jo ingenting å si. Var det bra nok i fjor er den nok like bra i år :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *